https://imgix.femina.dk/media/article/netflix_party.jpg
Se, lyt & oplev

Nu kan du Netflixe med vennerne - på afstand

18. marts 2020
af Freja Bang Lyngbo
foto Shutterstuck
Netflix har netop gjort det muligt at afholde virtuelle pyjamasparties rundt omkring i stuerne. Se her, hvordan du ser serier med dine venner, selvom I ikke er fysisk sammen.

Vi kan næsten ikke komme i tanke om noget hyggeligere end at krybe under tæppet med et nyt afsnit af yndlingsserien.

Det skulle da lige være at gøre det med andre, der er lige så optagede af handlingsforløbet som os selv.

Hold et virtuelt pyjamasparty

Hvis du ikke lige har mulighed for at mødes med dine venner eller familie, kan I heldigvis stadig 'binge' i selskab med hinanden, selvom I ikke er fysisk sammen. Det kan blandt andet være disse 15 serier, vi klart kan anbefale.

Netflix har netop bredt deres funktion 'Netflix Party' ud, så endnu flere kan afholde virtuelle pyjamasparties sammen. På den måde kan I streame den samme serie og chatte med hinanden samtidig.

Sådan ser I netflix sammen - hver for sig:

1. Installer 'Netflix Party'

Først skal du installere 'Netflix Party' på din computer. Det gør du ved at klikke ind på denne side og trykke på knappen "Installér Netflix Party" øverst til højre. Når du er omdirigeret til Chrome Web Store, skal du klikke på 'Føj til Chrome' for at afslutte installationen af ​​'Netflix Party'.

2. Vælg, hvad I vil se

Nu skal én af jer logge på Netflix og vælge den film eller serie, I vil se. Start afspilningen.

3. Inviter dine venner til festen

Klik på det røde NP-ikon ved siden af ​​adresselinjen for at oprette din 'fest'. Klik på 'Start party'. Nu kommer der et link frem på din skærm. Del linket med dine venner for at invitere dem.

4. Deltag i festen

For at deltage i en fest, skal du klikke på det link, som din ven har sendt til dig. Linket vil sende dig videre til festen, som din ven har oprettet. Klik derefter på knappen "NP" ved siden af ​​adresselinjen. Nu er I klar til at se Netflix sammen - hver for sig! Husk, at I kan bruge den tilhørende chat til at kommunikere undervejs.

Måske I skal se serien 'Love is blind', som alle taler om nu?

Se her, hvordan I kommer i gang med 'Netflix Party':

3 tip til dit virtuelle pyjamasparty:

Vi har samlet de bedste idéer til, hvordan I kan gøre jeres seriekigning endnu hyggeligere.

1. Koordiner snacks. Snacking og seriestreaming hænger uløseligt sammen, ikke? Hvis I vil føle jer endnu mere forbundne, kan I aftale, hvilke snacks I skal nyde, mens I ser serien. I kan eventuelt gå på opdagelse i køkkenskabene sammen - fx over FaceTime. Gemmer der sig en pakke popcorn bagerst i skabet, eller har I ingredienserne til at bage en lækker kage?

2. Send billeder til hinanden. Til jeres virtuelle pyjamasparty skal I selvfølgelig iføre jer det allermest behagelige outfit. Send outfitbilleder af den pyjamas, du har på, eller vis de andre den vamsede trøje, du har fundet frem til anledningen. I kan også sende hinanden billeder af jeres hygge-setup, så de andre kan se, om du har hevet dynen ud i sofaen, tændt stearinlys eller måske endda skænket dig selv et glas rødvin?

3. Chat om serien. Brug den tilhørende chat i 'Netflix Party' til at diskutere handlingsforløbet, mens I ser serien. I kan også bruge chatten til at lave jeres egne små afstemninger. Fx 'Hvem skal hovedpersonen vælge at date?' eller 'Hvad tror I, der sker i næste afsnit?'.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_4.png

Læs også