https://imgix.femina.dk/media/article/1418_the_otherwoman.jpg
Se, lyt & oplev

Nikolaj Coster-Waldau kysser Cameron Diaz

1. maj 2014
Rikke Rottensten
Nikolaj Coster-Waldau har gang i hele tre damer i komedien The Other Woman, hvor han blandt andet kissemisser med Cameron Diaz. De tre damer opdager sandheden om den utro charmør, og så vanker der i den sjove komedie.

Engang imellem så dukker der komedier op, der får en til at forstå, hvorfor man så tit kun er middelmådigt underholdt af genren. Det er faktisk supersvært at lave en rigtig god, overraskende og sprudlende velspillet komedie. Som nu Nick Cassavetes' The Other Woman.

(Næsten) den perfekte date
Man er ikke et sekund i tvivl om, at alle spillerne har elsket at lave The Other Woman, de morer sig undervejs, og de er præcise og perfekte i deres roller. Med Cameron Diaz som det strålende midtpunkt, den smukke karriereadvokat og singlekvinde, der endelig har mødt en lige så smuk, rig og businessorienteret mand i lækker skikkelse af Nikolaj Coster-Waldau. Som så ups! viser sig at være gift.

Hævntørstige damer
Utroligt sjove Leslie Mann, går fra at være forsmået, hjemmegående hustru til brilliant hævner, da hun langt om længe kommer overens med, at det med utroskaben ikke bare var et lille, enkeltstående sidespring. For midt i konens og kærestens nøje gennemtænkte hævnstrategi dukker så verdens smækreste, sexede unge elskerinde på 22 (Kate Upton) op.

Perfekt komedie
Diaz, Mann og Upton er en vidunderligt forskellig trio, som man samtidig helt køber, bliver veninder under deres fælles vendetta mod den charmerende, alt for selvsikre Mark. Slutningen bliver lidt overspillet, men ellers er det en perfekt komedie, der næsten minder om de gamle, elegante klassikere med Katherine Hepburn og Cary Grant. Der er hele 5 F'er til The Other Woman, som har premiere 1.maj.

SE OGSÅ: De 3 bedste bryllupsfilm

Læs også