Madonna
Se, lyt & oplev

Madonna deler billede af sin søn. Kan du se, hvem han ligner?

18. august 2022
af Malan Joensen
Foto: David Fisher/Shutterstock/Ritzau Scanpix
Den ikoniske sangerinde Madonna har delt billeder af sig selv og sin 22-årige søn Rocco i anledning af deres fødselsdage i august.

Tirsdag 16. august kunne Madonna fejre sin 64-års fødselsdag, og hun er ikke den eneste i familien, som har fødselsdag denne måned.

Sønnen Rocco havde nemlig fødselsdag 11. august, hvor han blev 22 år.

Roccos far er den engelske filminstruktør Guy Ritchie, der bliver 53 til september, og som var gift med Madonna fra 2000 til 2008.

Madonna, Guy Ritchie
Madonna og Guy Ritchie til Cannes Film Festival i 2008.
Foto: MEGA

På Madonnas Instagramprofil har hun delt en række billeder af, hvad der ser ud som en hyggelig familiekomsammen i italiensk stil, hvor hun ønsker Rocco tillykke med fødselsdagen.

På billederne kan man se, hvordan Rocco har mange ligheder med sin far som ung, samtidig med at han ser ud til at have arvet sin mors øjne.

På billederne ses Rocco og mor samt nogle af hans søskende, tvillingpigerne Estere og Stella, samlet til fødselsdagsmiddag under den sydlandske aftenhimmel i rustikke omgivelser med levende musik og fødselsdagskage.

Tidligere er det kommet frem, at Rocco Ritchie har studeret på Central Saint Martins College of Art & Design i London, og han har stor succes med sin kunst.

Efter ægteskabet med Madonna sluttede fandt Guy Ritchie ifølge People sammen med den nu 40-årige skuespillerinde Jacqui Ainsley i 2010 og de to blev gift i 2015 ved et fornemt bryllup, hvor blandt andre Brad Pitt og David Beckham var blandt gæsterne. Sammen har de børnene Rafael, Rivka og Levi.

Ud over Rocco har Guy Ritchie også sønnen David, der blev adopteret fra Malawi som etårig i 2006, fra ægteskabet med Madonna.

Blandt instruktørens kendte film er blandt andre "Snatch" fra 2000 med Brad Pitt og "Sherlock Holmes" fra 2009 med Robert Downey Jr. og Jude Law samt efterfølgeren "Sherlock Holmes: A Game of Shadows" fra 2011.

Artiklen blev første gang bragt på Billed-Bladet. Dette er en redigeret version.

Læs også