https://imgix.femina.dk/media/1180346da9a24e93bc6e3d5ee048d72a.jpg
Se, lyt & oplev

Letgenkendelig feel-good film

26. oktober 2011
af Nina Bendixen
Sarah Jessica Parker i rollen som karrierekvinde, supermor og sexet hustru. Et humoristisk portræt af den moderne altmuligkvinde

Har du også savnet Sarah Jessica Parker? Så skal du berige dig selv med en tur i biografen og se denne romantiske komedie. Her spiller Sarah Jessica Parker den ambitiøse investeringsrådgiver, Kate Reddy, som også er mor til to og hustru til den søde Richard (Greg Kinnear). I et forsøg på jonglere med job, børn og ægteskab, får hun i bedste Bridget Jones stil formået at vende kluntede pinligheder til charmerende kvindelighed, hvilket blandt andet indbefatter at skrive "blowjob" i en mail til sin chef.

Da hendes chef sætter hende i spidsen for en ny kunde i New York sammen med den charmerende Jack Abelhammer (Pierce Brosnan), betyder det mere tid væk fra børn og mand - og mere dårlig samvittighed, og her får vi virkelig præsenteret nutidens kvindedilemma.

Sideløbende med historien, fortæller Kates omgangskreds, veninden, kollegaen og en syrlig svigermor, hvad vi bør vide om Kate. Og idéen er meget fin, da vi indirekte og meget hurtigt lærer vores hovedperson at kende. Det er bare synd, at vi ikke lære disse meget sjove sidekarakterer bedre at kende. Kun Kates børneforskrækkede assistent, Momo (Olivia Munn) kommer til sin ret og leverer den ene punchline efter den anden. Mens de resterende biroller primært fungerer som et kommentarspor på Kates liv.

Feel good med humor
Du skal se filmen, hvis du elsker feel good film og gode skuespilpræstationer. En film hvor Sarah Jessica Parker virkelig får lov at vise sit komiske gen. Som Pierce Brosnan siger i filmen: "You make complicated look appealing" - og det gør hun. Jeg grinte meget og kunne virkelig genkende mig selv i kvinden, der gerne vil kunne det hele og en gang imellem snyder sig til succes.

FFFF

Læs også