Maja_Helene
Se, lyt & oplev

Kan du huske Maja og Helene fra ”Kærlighed hvor kragerne vender”? Nu er de blevet kærester

28. juni 2023
Af Af Kicki Bengtsen
Foto: Søren Jul Lamberth
De to kvinder, der kæmpede om hver deres mand i det populære TV 2-program, springer nu officielt ud som par.

Hvis du fulgte med i den seneste sæson af "Kærlighed hvor kragerne vender", så husker du nok Helene Jensen og Maja Rabøl Kristiansen.

De to kvinder kæmpede for at vinde henholdsvis Andreas' og Mads' kærlighed i det populære TV 2-program, men begge endte med at blive droppet til sidst.

Dette har dog nu vist sig at være ret heldigt.

For siden afvisningerne for åben skærm, har der floreret rygter om, at Helene og Maja er mere end blot venner – og nu springer de simpelthen ud som par.

Det gør de i en video på Instagram, hvor de har en fælles profil.

Her har Helene nemlig delt en video, hvor hun overrasker Maja ved at stille det store spørgmål om, hvorvidt de skal være kærester.

– Jeg elsker dig faktisk, siger Helene blandt andet i videoen og fortsætter:

– Jeg kan ikke forestille mig mit liv uden dig. Der er ikke nogen på den her jord, jeg har den her kemi med, som jeg har med dig.

– Har du lyst til at være min kæreste?, spørger Helene, der heldigvis får et stort ja fra Maja.

Billed-Bladet har efterfølgende talt med Helene Jensen, som fortæller, at hun og Maja egentlig har dannet par i noget tid, men at de aldrig rigtig havde fået det gjort officielt.

– Vi har lavet sjov med det længe, men jeg har altid fortalt Majs, at hun fortjente at blive spurgt ordentligt en dag, skriver hun til ugebladet og fortsætter:

– Og så var det altså også alvor, ikke mere fis i en hornlygte! Dagen blev i dag, og jeg er inderligt glad. For som hun siger i videoen "vi var jo lidt kærester i forvejen". Så er det ikke det samme for os. Vores relation forbliver som den er, men nu er hun altså min og jeg er hendes.

Denne artikel blev første gang udgivet af SE og HØR. Dette er en redigeret version.

Du kan lytte til femina update-podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også