Julia Lahme
Se, lyt & oplev

Julia Lahme måtte forlade bilen: Fik kørelærer til at græde

18. november 2022
Af Anja Bruneskjold
Foto: Heidi Maxmiling
Mange kender måske særligt den 45-årige etnolog og livsstilsekspert Julia Lahme fra DR-hittet "Gift ved første blik". Men blandt kørelærere i København bliver hun måske husket an anelse anderledes

Det er ikke, fordi "Gift ved første blik"-eksperten Julia Lahme har mistet sit kørekort.

Faktisk er det bare aldrig lykkes hende at erhverve sig et, afslører hun i det nyeste afsnit af DR-programmet "Kender du typen", hvor vært Anna Lin styrer slagets gang – og hvor livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal forsøge at regne ud, hvilken kendis der bor i det hjem, de besøger.

I det nyeste afsnit af programmet besøger Anne og Flemming således hjemmet på Østerbro, hvor livsstilsekspert Julia Lahme bor sammen med sin mand Johan Forsby, der af mange umiddelbart er kendt som rapperen Jooks, og sine to sønner Elias og Sofus på henholdsvis 14 og 10 år.

Og det er således under dette besøg, at Julia Lahme forklarer, hvorfor hun har dumpet sin køreprøve adskillige gange – og ydermere på et tidspunkt fik en garvet kørelærer til at græde.

– Jeg har betalt tre gange – og det er ikke lykkes. Og til sidst var det sådan, at først var der to kørelærere, der gav op, og til sidst sagde min kørelærer, at jeg ikke måtte være i bilen mere. Og han græd, da han sagde det, forklarer Julia Lahme i programmet.

Noget tyder da også på, at det ikke ligefrem er talent for at køre bil, som Julia Lahme besidder:

– Fordi man må ikke køre 16 km/t på Strandvejen – og man må heller ikke blive bange for at slå sine egne børn ihjel længere oppe ad Østerbrogade, forklarer “Gift ved første blik”-eksperten videre og uddyber desuden, at kørelæreren, der ikke så nogen anden udvej end at give op på sin elev, havde mere end 30 års erfaring i sit fag.

– Han brød fuldstændig sammen: “Jeg kan ikke mere, du har brugt alle dine timer flere gange”, gengiver Julia Lahme.

– Så gav vi op, så nu er det slut.

Julia Lahme forklarer videre, at hun således ikke har intentioner om at forsøge sig med kørekortet igen, men joker med, at hun måske kan være så heldig at få fat i en lille kaffebil.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også