Julemarkeder i Aarhus
Se, lyt & oplev

Julemarkeder i Aarhus 2022

3. oktober 2019
af Kathrine Graa.
Foto: PR. Redigeret d. 25 august 2021
I Aarhus kan de noget med jul. Her kan du i december måned 2022 opleve ægte julestemning, finde gode julegaver og smuk julepynt og opleve jul som i gamle dage. Vi har fundet 4 julemarkeder, du bare må besøge, hvis turen går til Aarhus i julen 2022!

JULEMARKEDER I AARHUS 2022

Der er bare noget helt særligt over Aarhus i juletiden. De brostensbelagte, julepyntede gader, duften af brændte mandler, og de hyggeligste julemarkeder er bare lidt af det, du kan opleve. når det bliver december. Gå på opdagelse på byens julemarkeder, hvor du kan finde unikke gaver og pynt, nyde masser af dejlig hjemmebag og mad, varme dig på et skønt glas glögg eller glide hen over isen foran Musikhuset. Den smukke og fortryllende stjernehimmel over Strøget tændes. Og som altid har Musikhuset en bred vifte af underholdning med klassiske julekoncerter, juleshows, julesang og stand up shows. Ja, Aarhus har masser af byde på og er bestemt et besøg værd i december.

Psst: Kan du ikke få julemarkeder nok? Så kig med i vores store oversigt, hvor vi har samlet en masse julemarkeder i Danmark, Tyskland, England og Sverige.

Se listen over julemarkeder her

Tivoli Friheden

Igen i år slår Tivoli Friheden dørene op for en fortryllende jul. Her kan du nyde hjemmelavede lækkerier, gå tur i et imponerede nisselandskab fyldt med drillenisser og alfer. Og så kan du nyde de mange lækkerier fra Kødbyens Mad & Marked, hvor du finder alt fra smagfuld aftensmad til søde lækkerier. Indgang (hvis du er over 90 cm) er 140 kr.

13. november - 30. december 2021 klokken 13-21. Bemærk! Parken har åbent på udvalgte datoer.

Læs mere her

Ridehuset

Julemarkedet i Ridehuset bliver også kaldt for Byens kunst- og julemarked – og med god grund. De 80 stande bliver delt ud til kunstnere, der selv står bag og sælger deres unikke varer. Udover kunst kan du få julegodter i caféen. Ris a la mande, suppe, hindbærsnitter og glögg. Der er noget for enhver smag. Gratis entre.

Fra den 20. november - 19. december 2021. Alle dage kl. 11-17 på Vester Allé 1, 8000 Aarhus

Læs mere her

Den Gamle By

Gå på opdagelse blandt de mange boder i Den Gamle By, hvor hele familien kan lære mere om, hvordan julen var i gamle dage. Du kan både finde mandelgaver, værtindegaver og julegaver i de hyggelige markedsboder, der bugner af spændende varer.

Fra d 20. november 2021 - 2. januar 2022. Den Gamle By, Viborgvej 2, 8000 Aarhus C

Entré: Voksne: 150 kr. Studerende: 75 kr. Børn gratis.

Læs mere her

Kirkens Korshær

Tag hele familien med til et julemarked, som støtter den gode sag. På Kirkens Korshærs julemarked, kan du købe flotte julegaver, håndlavet ideres sociale bæredygtige arbejdsfællesskaber, til priser hvor alle kan være med. Gå ikke glip af tombola, strikkeboden hvor du kan lære at strikke eller bolchekogeriet hvor du kan koge bolcher. Alt, hvad der bliver solgt, er unikt og overskuddet går til Kirkens Korshærs sociale arbejde i Aarhus.

Tidspunkt endnu ikke fastlagt., Nørre Allé 25, 8000 Aarhus C

Læs også