Julemarkeder i Aarhus
Se, lyt & oplev

Julemarkeder i Aarhus

I Aarhus kan de noget med jul. Her kan du i december måned opleve ægte julestemning, finde gode julegaver og smuk julepynt og opleve jul som i gamle dage. Vi har fundet 5 julemarkeder, du bare må besøge, hvis turen går til Aarhus.

JULEMARKEDER I AARHUS 2018

 

Der er bare noget helt særligt over Aarhus i juletiden. De brostensbelagte, julepyntede gader, duften af brændte mandler, og de hyggeligste julemarkeder er bare lidt af det, du kan opleve. når det bliver december. Gå på opdagelse på byens julemarkeder, hvor du kan finde unikke gaver og pynt, nyde masser af dejlig hjemmebag og mad, varme dig på et skønt glas gløgg eller glide hen over isen foran Musikhuset. Den 9. november fører julemanden an i den årlige juleparade, der markerer, at julen for alvor er kommet til byen. Her tændes den smukke og fortryllende stjernehimmel over Strøget. Og som altid har Musikhuset en bred vifte af underholdning med klassiske julekoncerter, juleshows, julesang og stand up shows. 

Ja, Aarhus har masser af byde på og er bestemt et besøg værd i december.

 

Kan du ikke få julemarkeder nok? Så kig med i vores store oversigt, hvor vi har samlet over 60 julemarkeder i Danmark, Tyskland, England og Sverige.

Se listen over julemarkeder her

 

Tivoli Friheden

Igen i år slår Tivoli Friheden dørene op for en fortryllende jul. Her kan du nyde hjemmelavede lækkerier, gå tur i et imponerede nisselandskab fyldt med drillenisser og alfer. Og så kan du nyde de mange lækkerier fra Kødbyens Mad & Marked, hvor du finder alt fra lækker aftensmad til søde lækkerier.

17. november - 30. december 2018

Læs mere her

 

Ridehuset

Julemarkedet i Ridehuset bliver også kaldt for Byens kunst- og julemarked – og med god grund. De 80 stande bliver delt ud til kunstnere, der selv står bag og sælger deres unikke varer. Udover kunst kan du få julegodter i caféen. Ris a la mande, suppe, hindbærsnitter og glögg. Der er noget for enhver smag.

24. november - 20. december 2018

Læs mere her

 

Den Gamle By

Gå på opdagelse blandt de mange boder i Den Gamle By, hvor hele familien kan lære mere om, hvordan julen var i gamle dage. Du kan både finde mandelgaver, værtindegaver og julegaver i de hyggelige markedsboder, der bugner af spændende varer.

18. november - 23. december 2018

Læs mere her

 

LÆS OGSÅ: Julemarkeder i København 2018

 

Nemos Hjul

Der er julehygge for hele familien, når julemarkedet Nemos Hjul endnu engang åbner på Bispetorv i Aarhus.

Her bydes indenfor til en god gang hyggelig, klassisk, nostalgisk jul med alt, hvad der hører sig til af æbleskiver, glühwein, karruseller, børnetog i nisselandskab, lykkehjul, underholdning fra Nemo Scenen. Og som noget helt særligt har du mulighed for at nyde Smadremandens pølsemix i en af markedets mange julepyntede zirkusvogne.

24. november - 22. december.

Læs mere her

 

Arkitektskolen

På Arkitektskolens julemarked sælger du studerende deres kreative designs. Her har du mulighed for at købe en anderledes og unik julegave, fra smykker til børnetøj, træfigurer, malerier og julepynt. Bliver du sulten undervejs, kan du finde lækre nyfortolkninger af de klassiske julegodter i skolens kantine.

1. - 2. december 2018

Læs mere her

 

LÆS OGSÅ: Julemarkeder i Berlin 2018

 

 

 

Læs mere om: