Amber Heard - Johnny Depp
Depp V Heard

"Jeg forsvarede min sandhed og ved at gøre det, blev mit liv ødelagt"

20. december 2022
Af Maria Hoang
Foto: Mega
Johnny Depp og Amber Heard har indgået et forlig, der sætter et punktum på deres seks år lange retsstrid.

Efter seks år med retssager på begge sider af Atlanten er der nu sat et punktum for den bitre strid mellem Johnny Depp, 59, og Amber Heard, 36.

Daily Mail skriver, at det tidligere ægtepar har indgået forlig i den injuriesag, som har kørt i årevis i retten i både USA og Storbritannien.

Ifølge det britiske medie skal Heards forsikringsselskab betale Depp, hvad der svarer til syv millioner kroner.

Mediet påpeger dog, at trods erstatningen har Heard vundet en stor sejr: Hun betaler erstatningen, men det er ikke det samme som, at hun indrømmer, at hun er skyldig, og der er ikke sat begrænsninger på, hvordan hun fremover udtaler sig omkring sagen.

Parret har de seneste seks år ligget i en bitter strid, efter Heard skrev en klumme om hustruvold. Først dømte en ret i London i Heards favør, mens en ret i USA efterfølgende tog Depps side.

I juni afgjorde et nævningeting, at Amber Heard skulle betale Johnny Depp 15 millioner dollar i erstatning for at have ærekrænket ham. Det svarer til cirka 110 millioner kroner.

Efterfølgende blev der lagt an til en tredje retssag, som der nu er indgået forlig i, og dermed kommer sagen ikke for en højere retsinstans.

Amber Heard sætter selv flere ord på forliget på sin Instagram-profil:

– Efter store overvejelser har jeg taget den meget svære beslutning at indgå forlig i sagen om bagvaskelse, som er rejst mod mig af min eksmand i Virginia

– Det er vigtigt for mig at sige, at jeg aldrig valgte det her. Jeg forsvarede min sandhed og ved at gøre det, blev det liv, jeg kendte til, ødelagt, skriver hun.

Parret blev skilt i 2017 efter mindre end to års ægteskab.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også