Mette_Sommer
Se, lyt & oplev

"Jeg følte mig skør, jeg rystede, hyperventilerede"

16. juni 2023
Af Alberte Ravn Skoglund
Foto: Jesper Sunesen
Det er tilsyneladende ikke kun sjovt at optage "Bachelorette".

Torsdag aften løb endnu et afsnit af "Bachelorette" over skærmen, og det er bestemt et tårevædet et af slagsen.

Men det er om muligt endnu mere dramatisk bag kameraet. I en story på Instagram fortæller Mette Sommer, at det langt fra er alt, man får lov til at se på tv.

- Hvad man ikke kan se i aftenens afsnit er, at jeg denne aften fik det dårligt. Jeg følte mig skør, jeg rystede, hyperventilerede og havde brug for at mærke min krop, fordi jeg var så meget oppe i mit eget hoved.

Mette Sommer forklarer, at hun fik derfor stukket en fodbold i hånden i et forsøg på at få ryddet tankerne.

- Når Julie og jeg har fået lavet makeup af Kasper, så får vi lov til at sidde inde på nogle værelser, men jeg kunne ikke holde ud at være inde på det her værelse. Så jeg fik en fodbold og gik op på fyrenes tennisbane i fuld makeup og en morgenkåbe, og så stod jeg ellers bare og lossede til bolden.

Bachelorette
Selvom bølgerne til tider går højt i programmet, så er det ikke alt, man ser på tv.
Foto: TV2

I videoen fortæller hun yderligere, at de på dette tidspunkt er halvvejs igennem optagelserne, og det kunne mærkes af alle på produktionen, der var godt trætte.

- Alle mændende i huset lægger mærke til det, de ser mig oppe på tennisbanen. De må ikke gå op til mig, fordi vi skal holdes adskilt inden minglen.

- Men da jeg kommer ned til minglen, der spørger de fleste mig, om jeg er okay. Jeg ligner ikke mig selv, der er ikke den samme energi, der plejer at være.

Mette Sommer formåede dog at overvinde de dårlige nerver og fuldføre dagens optagelser.

- Det endte heldigvis rigtig fint. Jeg strammede ballerne, som jeg siger, når jeg endelig skulle snakke med fyrene. Jeg synes egentlig, at jeg klarer det okay. Men jeg havde det virkelig stramt, fortæller hun.

Du kan se "Bachelorette" på TV 2 Play

Denne artikel blev første gang bragt på SE og HØR. Dette er en redigeret version.

Læs også