Love_is_blind
Se, lyt & oplev

Her er de hemmelige Love is blind-forlovelser, vi aldrig fik at se

20. april 2023
Af Josephine Sjelhøj
Foto: Netflix
Der er en særlig årsag til, at flere forlovelser aldrig blev vist i programmet.

Denne artikel blev første gang bragt af Billed-Bladet. Dette er en redigeret version.

I den indledende fase af sæson 4 af “Love is blind” så man fem frierier, men i virkeligheden var der to andre par, der blev forlovede.

Det bekræfter datingprogrammets producer Chris Coelen over for People.

Deltagerne Jimmy Forde og Wendi Kong havde hinanden som favoritter gennem hele datingfasen, og det endte med et frieri fra Jimmy, som Wendi glædeligt sagde ja til.

Parret blev dog ikke udvalgt til at være med i næste fase af Netflix-programmet, så i stedet for en ferie i Mexico som de andre, vendte Jimmy og Wendi hjem til dagligdagen i Seattle.

Her nåede de at være kærester i tre måneder, inden de gik fra hinanden, fordi de havde “forskellige perspektiver”, når det kom til dating. Det forhenværende par er dog stadig venner et år senere.

Josh "JP" Schultz og Ava Van fandt også kærligheden i hinanden for en kort stund. Mens Ava havde JP som topfavorit, var JP også vild med både Chelsea og Micah, der begge endte med at blive forlovede med andre deltagere.

Han endte derfor med at fri til Ava.

Dog varede deres forhold ikke lang tid. Allerede i lufthavnen på vej hjem fra optagelserne sendte JP en sms, hvori han skrev, at han syntes, at de skulle bryde forlovelsen og tage forholdet mere med ro.

Det anså Ava angiveligt som enden på forholdet, og det tidligere par har ikke været på talefod siden.

Afsløringen af de to forlovelser har fået flere seere til at undre sig over, hvorfor man aldrig fik dem at se i “Love is blind”, og hvorfor parrene blev valgt fra af produktionen.

Ifølge Chris Coelen er årsagen meget simpel.

– Jeg tror egentlig, det handler om, hvordan folk kommer til forlovelserne i første omgang. Vi forsøger at fortælle de mest ægte og de mest autentiske historier, vi kan, og det er de kriterier, vi bedømmer efter, når vi skal udvælge de historier, vi skal følge og fortælle i programmet, fortæller produceren til det amerikanske medie.

Læs også