Kasper Skak og Helena
Se, lyt & oplev

Helena og Kasper efter “Bachelor”: Her er deres planer for fremtiden

22. juli 2022
af Anja Bruneskjold
Foto: Lotte Lemche, TV2
Helena blev den heldige modtager af Kaspers allersidste “Bachelor”-rose

Trofaste “Bachelor”-seere har næppe kunne undgå at bemærke, at den nu 25-årige Helena Witt og Kasper Skak, 34, gennem hele det otte uger lange datingprogram har haft et særdeles god øje til hinanden.

Og det blev da også de to, der endte med at få hinanden til sidst – og efterfølgende vende hjem til Danmark og fortsætte deres kærlighedseventyr.

Kun få måneder efter hjemkomsten fra Caribien besluttede de to sig for at blive kærester – og der er da heller ikke mange uger til, at Helena river de århusianske teltpæle op og flytter ind i Kaspers Amager-lejlighed i København.

I begyndelsen pendlede det forelskede par mellem Aarhus og København. Men alting bliver altså en hel del lettere, når Helena efter sommerferien skal studere i hovedstaden.

Helena og Kasper

Bryllup og børn

Men måske der også bliver mere tid til nogle af de ting, som det forelskede par har planlagt for fremtiden:

– Vi vil gerne rejse lidt – og vi snakker om måske at holde nytår i udlandet, forklarer Helena til SE og HØR, inden hun også røber parrets planer for et fremtidigt bryllup:

– Vi er enige om, at vi begge to gerne vil stifte en familie på et tidspunkt og så smide en masse penge efter et bryllup. Jeg skal bare have nok sponsorater på min Instagram, så skal det nok gå, joker Helena.

De to har dog ikke endeligt besluttet, om børneflokken bliver på 3,5 styk, som de ellers aftalte på en af deres romantiske dates under “Bachelor”-optagelserne.

Men hvornår familieforøgelsen helst skal ske, er dog nogenlunde planlagt:

– Jeg vil rigtig gerne have et barn, inden jeg er 30, så nu har vi lige fem år at løbe på. Og det er Kasper indforstået med, forklarer Helena.

Artiklen blev første gang udgivet på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også