https://imgix.femina.dk/media/article/soendag_0.png
Se, lyt & oplev

Giv et abonnement på SØNDAG i julegave og spar 30%

1. november 2018
af redaktionen
Forkæl dig selv eller en, du holder af med et abonnement på SØNDAG i julegave. Sådan gør du...

Spar dig selv for julegavestress og lange køer i butikkerne, og giv din mor, søster eller veninde et gaveabonnement på SØNDAG eller et andet skønt ugeblad. Det hele kan klares over nettet på fem minutter!

Du vælger selv prisen

Med et gaveabonnement på Allers populære ugeblade og månedsmagasiner kan du selv vælge, hvor mange gange modtageren skal have bragt bladet til døren. Abonnementspriserne starter fra 150 kr., så du kan selv vælge, hvilket prisniveau din gave skal ligge på. Du kan betale med både giro eller betalingskort.

Vil du for eksempel gerne give SØNDAG som julegave, kan du vælge mellem 5 numre til 150 kr., 10 numre til 300 kr. eller 16 numre til 450 kr.

Abonnementet stopper automatisk

Med et gaveabonnement er der garanti for, at din julegave vil glæde langt ind i det nye år. Gaveabonnementet starter automatisk efter jul, du kan selv bestemme startdatoen. Desuden stopper gaveabonnementet automatisk, så hverken du eller gavemodtageren skal bekymre sig om at sige det op i god tid.

Klik her for at købe et gaveabonnement

Få tilsendt gavekortet - eller print det selv ud

Når du køber abonnementet udfylder du både modtagerens adresse og også din egen som betaler. Og så får du muligheden for at få tilsendt det fine gavekort til din egen adresse - eller printe det, så du kan pakke det ind med det samme (til dig, der er i sidste øjeblik!)

Klik her for at købe - så er du klar til at printe et gavekort om få minutter

Hvis modtageren allerede har et abonnement?

Hvis gaveabonnementet er oprettet til den samme person, på den samme adresse, leveres bladene i forlængelse af hinanden, dette kræver dog, at navnet og adressen på abonnenten er fuldstændig identisk.

https://imgix.femina.dk/knap_-_mindre_-_bestil_her.png

Læs også