https://imgix.femina.dk/media/article/1400-gift-ved-foerste-blik.jpg
Se, lyt & oplev

”Gift ved første blik” vender tilbage

10. april 2014
af Rikke Lund
Kan du huske de tre par, der blev gift ved første blik i programmet af samme navn? Nu vender ”Gift ved første blik” tilbage med flere giftelystne singler.

Sad du også klinet til skærmen, for at se om de tre nygifte par holdt, da første sæson af ”Gift ved første blik” tonede frem på tv? Så kan du glæde dig over at ”Gift ved første blik” nu vender tilbage i en ny udgave. Vi jubler i hvert fald her på redaktionen.

Kærlighedseksperiment

Op imod 1,5 million danskere er singler og har svært ved at finde kærligheden. I ”Gift ved første blik” finder fire eksperter frem til de perfekte matches og danner de par, som skal giftes. Ekspertpanelet består af en sognepræst, to psykologer og en antropolog. Parrene møder ikke hinanden, før de skal giftes, og efter fire uger skal de beslutte, om de vil forblive gift eller lade sig skille.

En ny udgave

I første sæson af programmet valgte Simon og Mie, som det eneste par at forblive gift. Anden omgang af kærlighedseksperimentet har udviklet sig lidt. Det bliver nu sendt på DR1, og castingen af deltagerne har udvidet sig til singler i alderen 25-60 år fra hele landet.

Simon og Mie er siden gået fra hinanden, men her kan du læse, hvordan de oplevede det arrangerede ægteskab.

Læs også