Diana_Crown
Se, lyt & oplev

Find Kleenex-æsken frem: Traileren til sidste sæson af "The Crown" er her

27. oktober 2023
Af Carina Nørgaard Schou
Foto: Netflix/Ritzau Scanpix
Der bliver rippet op i triste minder, når vi inden længe kan genopleve historien om Prinsesse Dianas sidste tid og tragiske død i 6. og sidste sæson af "The Crown" på Netflix.

Denne artikel blev først bragt hos vielskerserier.dk. Dette er en redigeret version.

Det tegner til at blive en følelsesladet finalesæson af mastodontserien "The Crown", der udkommer på Netflix inden længe.

Traileren til første del af den sjette og sidste sæson af serien er netop landet, og ud fra den at dømme fokuserer sæsonen hovedsageligt på Prinsesse Dianas sidste tid inden den tragiske ulykke i en motorvejstunnel i Paris i august 1997, som kostede hende livet.

De første fire episoder, der har premiere 16. november, handler om Prinsesse Dianas forhold til Dodi Fayed og skildrer bl.a. deres ferier i Sydfrankrig, hvor serien ser ud til nøje at reproducere de ikoniske billeder, vi kender, fra deres ophold på Fayed-familiens luksusyacht.

Det luksuriøse liv har dog en gevaldig slagside, for parret samt Prinsesse Dianas to sønner William og Harry forfølges konstant af paparazzi-fotografer, der vil dokumentere alt, hvad de foretager sig.

Pga. den aggressive mediejagt beslutter Prinsesse Diana sig for at tage en afstikker til Paris. I kølvandet på den fatale bilulykke bliver dronningen overrumplet af en enorm offentlig sorg, og det britiske kongehus bliver således tvunget til at deltage i folkets sorgbearbejdelse – men ikke uden forbehold og protest.

Del 1 (afsnit 1-4) af "The Crown" sæson 6 har premiere 16. november, mens del 2 (afsnit 5-10) har premiere 14. december.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også