belgravia
Se, lyt & oplev

Få et gratis kapitel af forfatteren bag Downton Abbeys nye roman

14. april 2016
af redaktionen
Den 14. april udkommer forfatteren til tv-serien Downton Abbey, Julian Fellows, nye roman Belgravia. Du kan hente første kapitel - helt gratis - her

Forfatteren til tv-serien Downton Abbey, Julian Fellows, er den 14. april aktuel med den stort anlagte historie BELGRAVIA - en føljeton i 11 afsnit.

Der bliver publiceret et nyt afsnit uge for uge i elektronisk form, så du kan læse med på din smartphone, iPad eller computer.

Få kapitel 1 af Belgravia gratis!

Lige nu giver SØNDAG dig muligheden for at læse første kapitel af Belgravia helt gratis på din smartphone, iPad eller computer!

https://imgix.femina.dk/belgravia-cta-sd.jpg

Glæd dig til at blive forført torsdag efter torsdag efter torsdag i de kommende uger. De næste kapitler kan købes på What2read.dk i takt med at de udgives.

Om Belgravia

Den 15. juni 1815 om aftenen samles den engelske overklasses fornemste repræsentanter i Bruxelles til, hvad der senere skal gå over i verdenshistorien som et af de mest berygtede baller – hertuginden af Richmond’s bal. For det er aftenen før Slaget ved Waterloo, og mange af de flotte unge mænd ved ballet vil den næstfølgende dag optræde på slagmarken.

For Sophia Trenchard, den unge, smukke datter af Wellingtons hovedleverandør, kommer denne aften til at forandre alt. Men det er først 25 år senere, da den opadstræbende Trenchard-familie flytter til Belgravia, Londons nybyggede rigmandskvarter, at aftenens virkelige eftervirkninger bliver følelige. For i denne nye verden, hvor aristokratiet må omgås med nyrige opkomlinge, er der dem, der ville foretrække, at fortidens hemmeligheder forblev skjulte...

Belgravia er en ny grandios roman skrevet af manden bag Downton Abbey. Den gribende historie tager udgangspunkt i 1840’ernes London, en tid med store samfundsmæssige opbrud og sociale omvæltninger. Læseren præsenteres for Belgravias indbyggere, høj som lav, deres indbyrdes relationer, drømme, kampe og kærlighedsliv. Helt som vi kender det fra Downton Abbey.

Den 30. juni udkommer føljetonen som en roman, så læsere, der foretrækker den klassiske paperback-bog også kan læse med.

Læs også