https://imgix.femina.dk/2022-12-23/emily%20in%20paris.jpg
Se, lyt & oplev

Er Gabriel i virkeligheden kok? Og seks andre facts om Emily in Paris

23. december 2022
Af Aviaya Hansen
Foto: Stéphanie Branchu/Netflix
Her er syv ting, du (selvfølgelig) skal vide, hvis du er en ægte "Emily in Paris"-fan

Tredje sæson af Netflix-serien “Emily in Paris” har netop haft premiere, og vi kan igen følge med, når det unge marketinggeni kommer galt afsted i kærlighedens by.

Lad propperne springe og champéren flyde for her kommer et par facts, som du måske ikke vidste om vores amerikanske veninde og hendes successerie.

Mindy skulle ikke være sanger

Mindy synger kun, fordi kvinden bag rollen, Ashley Park, er en gudbenådet sangerinde.

Ifølge Elite Daily var det slet ikke meningen, Mindy skulle være sangerinde, før Ashley, som i 2018 blev nomineret til en Tony, landede rollen som rigmandsdatteren.

Ashley har ifølge mediet fortalt, at seriens skaber Darren Star spurgte, om hun ville have noget imod, hvis Mindy sang.

– Han så mig i Mean Girls på Broadway to gange. Og så kunne han ikke give mig rollen uden også at lade mig synge i serien. Og jeg var selvfølgelig vildt begejstret.

https://imgix.femina.dk/2022-12-23/mindy.jpg

Fra kok til skuespiller til seriekok

Det ser meget autentisk ud, når Gabriel svinger potter og pander og hakker løg som en professionel. Men det er der en særlig grund til.

For Lucas Bravo, som spiller den franske kok, har tidligere i virkeligheden arbejdet som kok, inden han gik ind i filmbranchen.

Til Entertainment Weekly har Lucas fortalt, at han på et tidspunkt arbejdede på en bar. Da souschefen skred, så han sit snit til at avancere fra bardisken til køkkenet.

Bedste veninder i virkeligheden

Det uadskillelige makkerpar Emily og Mindy er også veninder i virkeligheden. Bedste veninder, siger de selv.

– Det er en vidunderlig oplevelse at møde en, du har så god kemi med i voksenlivet, har Lily Collins sagt i et interview med Glamour UK, hvor hun kaldte Ashley for sin sjæleven.

Kendt stylist står bag

Synes du også, de har umanerligt god stil i “Emily in Paris”? Så kommer denne information måske ikke bag på dig.

Stylisten, der klæder Emily Cooper på til at erobre Paris, er den samme stylist, som sørgede for, at Carrie Bradshaw fik hoveder til at dreje, når hun spankulerede ned ad Fifth avenue.

Kvinden bag de ikoniske outfits hedder Patricia Field og har stået i spidsen for garderoben i hele “Sex and the City”-serien samt filmene.

https://imgix.femina.dk/2022-12-23/emilyyy.jpg

Carrie-fan

Mange af nutidens unge kvinder er vokset op med Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte fra Sex and the City. Lily Collins er ingen undtagelse.

I et interview med E! News har Lily tidligere fortalt, at hun tror, Emily også er fan af den ikoniske serie.

– Jeg tror, Emily, ligesom jeg selv, er vokset op med “Sex and the City”. Jeg tror, hun virkelig elskede Carrie Bradshaw og de andre karakterer og havde sikkert gemt billeder af Carries forskellige outfits til forskellige lejligheder.

– Jeg tror, de begge elsker det, de laver. De elsker begge at arbejde og inkorporerer begge deres livserfaringer i deres arbejde, lød det fra Collins.

Kjolekiks

Det er ikke altid så glamourøst i Hollywood, afslørede Ashley Park forleden over for Elite Daily. Skuespilleren røber, at hun havde et kjolekiks på settet, da hun bar en hvid latexkjole.

– Vi filmede hele aftenen, og fordi det var så varmt, og så koldt og alt det der, revnede min latexdragt, lyder det i interviewet.

– Vi havde ikke det hele i kassen, så jeg kunne ikke rende rundt i en revnet kjole. Så min påklæder og Emilys påklæder kæmpede med at fikse kjolen med gaffatape på vrangen.

https://imgix.femina.dk/2022-12-23/2mindy.jpg

Emily Cooper-effekten

Allerede efter første sæson, var Emily in Paris så bragende en succes, at Dior samt den schweiziske urgigant Chopar gerne ville associeres med Emily Cooper og co.

Det skriver Forbes, som afslører, at de attraktive brands bejlede for at få lov til at placere deres eksklusive produkter i den populære serie.

Dem, som bare ikke kan få nok af Emily Cooper, glædes med garanti over, at Netflix allerede har hyret hele banden til en sæson fire.

Alle de tre første sæsoner af "Emily in Paris" kan lige nu ses på Netflix.

Artiklen blev første gang bragt på Se & Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også