Christopher
Se, lyt & oplev

Christopher som filmstjerne: Der er mere på vej

8. juni 2022
Af Camilla Maria Johansen
Foto: Dan Mariegaard
Christopher drømmer om at kombinere popstjernelivet med en skuespilkarriere.

Vi er vant til at se ham indtage scenen med hits som "Told You So" og "Leap of Faith", men nu skal vi vænne os til også at se Christopher, 30, i en ny rolle – eller rettere sagt flere.

Popstjernen er nemlig sprunget ud som skuespiller og kan for tiden ses i Mehdi Avaz’ nye Netflix-film "Toscana".

– Det har været en vildt fed oplevelse! Det er jo min første film – min første rolle. Den er ikke så stor, men den er der, siger Christopher til Se og Hør og fortsætter:

– Det var fedt at få et indblik i processen, og hvordan det er at arbejde med Mehdi. Det var vildt fedt – og fedt at se Anders Matthesen i aktion.

Toscana
Foto: Miklos Szabo

I "Toscana" spiller Ander Matthesen hovedrollen som kokken Theo, der rejser til Toscana for at sælge sin fars forretning. Her møder han en lokal kvinde, som inspirerer ham til at revurdere sin tilgang til livet og kærligheden.

I det romantiske drama har Christopher rollen som kokkeeleven Svend.

Hvordan er dine egne evner i køkkenet?

– Begrænsede – hvis jeg skal gøre det kort. Men jeg kan godt. Jeg er blevet bedre, efter jeg har været med i den her film. Jeg har fået lavet noget seriøs panna cotta derhjemme. Den sidder lige i skabet nu, lyder det med et smil fra sangeren.

Klar til hovedrolle

Selv om rollen som kokkeelev er popstjernens første, er det bestemt ikke den sidste.

– Der er mere skuespil på vej. Jeg kan desværre ikke sige så meget om det, men det er sindssygt spændende, og der er noget mere musik i, fortæller Christopher.

Det har dog tidligere været fremme, at popstjernen skal spille hovedrollen i endnu en Mehdi Avaz-film, som handler om en musiker, der kæmper for sit store internationale gennembrud.

– For to år siden tog Mehdi fat i mig og sagde, at han mente, jeg ville kunne spille en hovedrolle. Og jeg var bare klar, fortalte sangeren sidste år til Ritzau.

Her fremgik det også, at stjernen selv har lavet et helt album til filmen.

Christopher og Cecilie Haugaard
Christopher og hustruen, Cecilie Haugaard, 31, blev i februar sidste år forældre til datteren Noelle, og parret nyder den nye tilværelse som børnefamilie.
Foto: Gregers Overvad

– Det er første gang, at jeg har skrevet musik til et manuskript og ikke har skrevet ud fra mit eget liv og eget synspunkt, men fra en karakters synspunkt og hjerte. Og det har været mega fedt at prøve og meget nemmere, end jeg havde troet, lød det til Ritzau.

En sjov udfordring

Med en sangkarriere, der allerede kører på skinner, og en skuespilkarriere, der er godt på vej, hvilken vej drømmer stjernen så om at gå fremover?

– Jeg har jo længe gerne villet prøve kræfter med skuespillet, og det får jeg jo så lov til nu. Men jeg kommer til at blive ved med at lave musik, og jeg synes, det er rigtig fedt, så længe man kan kombinere de to ting, fastslår Christopher og sætter ord på, hvad han godt kan lide ved skuespillet.

Christopher og Cecilie Haugaard
Parret ankom hånd i hånd til filmpremieren, som løb af stablen i Aarhus.
Foto: Gregers Overvad

– Det er både at udforske sig selv, udforske nye roller og at formidle følelser, som på mange måder er de samme som i musik, men som i skuespil kommer en lille smule tættere på.

– Du har et kamera lige op i fjæset, og du får at vide: "Du må sige det her, du må ikke sige noget andet". Det er en sjov udfordring, siger han.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også