nybyggerne
Se, lyt & oplev

Caroline og Reece fra Nybyggerne: Sådan mødte vi hinanden

12. november 2021
af Karina Didriksen
Foto: Søren Lamberth
Danske Caroline og hendes australske ægtemand, Reece, fra TV 2’s ”Nybyggerne” har været sammen siden 2013.

Denne artikel blev første gang udgivet hos Billedbladet.

Det lyder næsten som et eventyr. Hun er fra Danmark, han er fra Australien, og de fandt kærligheden, da de begge rejste rundt i Panama i Mellemamerika som backpackere.

Det var tilbage i 2013, og nu kan ægteparret Caroline og Reece opleves i ”Nybyggerne” på TV 2.

- Første gang, jeg så Caroline, var på et hostel i Panama. Jeg var lige kommet op af vandet og fik øje på Caroline og tænkte ”hvor er hun smuk”. Jeg gik bare hen til hende og sagde, at jeg hed Reece, og hun var simpelthen så sød, fortæller Reece med et stort smil til BILLED-BLADET.

Flyttede til Danmark

Reece rejste alene, mens Caroline var sammen med nogle veninder, og han endte med at komme med i deres rejsegruppe. De tilbragte to uger i Panama sammen, hvorefter Caroline rejste tilbage til Danmark, og Reece tog videre til Grækenland for at besøge en ven.

De havde aftalt, at de skulle mødes igen i Grækenland, så Caroline rejste derned og var sammen med Reece hele sommeren. De var så forelskede, at de hurtigt besluttede, at de ville have en fremtid sammen.

- Reece kom til Danmark med sit surfbræt under armen, og så flyttede han ind hos mig og mine forældre, lyder det med et grin fra Caroline.

- Jeg havde jo fundet kærligheden, så det var en nem beslutning for mig. Jeg tænkte, at vi nok skulle finde ud af det, indskyder Reece.

Gift på Bali

34-årige Reece kommer fra Perth i Australien og er uddannet inden for marketing og management.

Han har nu boet i Danmark i otte år sammen med Caroline, som er 29 år og arbejder som model hos Unique Models.

I 2018 giftede de sig og holdt et romantisk bryllup på den indonesiske ø Bali.

nybyggerne

Læs også