https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/kultur-og-rejser/boger-film-musik/2013/01/1301-christiane-vejloe-om-netflix/1301-christiane-vejloe-copy.jpg
Se, lyt & oplev

5 fede og 5 ufede ting ved Netflix

9. januar 2013
af Christiane Vejlø
Christiane Vejlø fra elektronista.dk anmelder her dansk Netflix

5 FEDE TING VED NETFLIX

1. Du bestemmer
Se film og tvserier, når det passer dit liv, og ikke når tv-stationerne synes, du skal se med. Netflix har altid en film klar, og du kan stoppe og spole, som det passer dig.

2. "Binge watching"
"Æd" dig gennem hele sæsoner af serier som 'Breaking Bad', 'Dexter', 'Mad Men' og 'Klovn'. Alle ved, det er federe end at vente til næste uge i fjernsynet.

3. Bærbar underholdning
Tag din underholdning med dig. Netflix findes på et utal af platforme og også på din smartphone og tablet. Genialt til en lang togtur, hvis ellers netværket holder.

Find den bedste pris på Apple TV hos hifipriser.dk

4. Spring mellem platforme
Start din film foran fjernsynet og se den færdig på din smartphone i toget. Eller snup din tablet med i seng og se et par afsnit af din yndlingsserie. Hvis du har en Xbox, Playstion eller Apple tvboks får du nemt Netflix op på fjernsynskærmen.

5. Børnevenligt
Altid et stort udvalg af tegnefilm og børneunderholdning ved hånden. Ingen grund til at rode desperat rundt på tv'ets kanaler.

I 2010 lancerede Christiane Vejlø et digitalt magasin til kvinder, der gerne vil læse om lækre gadgets og være på forkant med de nyeste digitale trends. Læs mere om det her

5 UFEDE TING VED NETFLIX

1. Gammelt indhold
Netflix indholdet er aldrig det nyeste. Hvis du vil se en film, som lige har været i biograferne, skal du stadig forbi leje-dvd'en eller Itunes. Der er en del ældre danse indhold på den danske version, men danske brugere får ikke fuld adgang til samme indhold som amerikanske.

2. Profilforvirring
Netflix tegner én profil og anbefaler nye film baseret på brugen. Hvis Netflix-kontoen bliver brugt af både action freak, romantisk komedieelskeren og et barn bliver profilen lettere skitzofren.

3. Privatliv
Med den danske version af Netflix kan man logge ind med sin Facebookprofil. Det vil sige, alle vennerne kan se alt, du også ser. En god idé at dele engang imellem, men er du virkelig klar til at dele dine guilty film pleasures?

4. Fast udgift
Netflix koster penge hver måned, 79 kr. Hvad ville du ellers kunne få for de knap 1000 kr. om året?

5. Svag søgefunktion
Men et kæmpe udvalg af film kan der være langt mellem snapsene. Elektronista savner at kunne søge efter ratings- altså at kunne isolere de film og tv-serier, som får højest karakter af andre brugere.

Følg med i de nyeste trends indenfor digital kultur. Nyt fra online livet og guides til de hotteste gadgets til kvinder på elektronista.dk

Læs også