serier
Se, lyt & oplev

3 serier, du skal se med veninderne

27. juni 2019
af kulturredaktionen
Foto: PR
Streamingtjenesterne bugner af film og serier, der er helt perfekte til en venindeaften – uanset om I vil grine, gribes eller gyse over verdens tilstand.

Wine Country

https://imgix.femina.dk/3-serier-du-skal-se-med-veninderne-wine-country.jpg

Sjove Amy Poehler har både instrueret og spiller hovedrollen i filmen Wine Country, der følger en gruppe gamle veninders tur til Napa i anledning af en 50-års fødselsdag. En sjov, lidt plat, men også fin fortælling om venskaber og kunsten at blive ældre sammen. Kan streames på Netflix.

The Spanish Princess

https://imgix.femina.dk/3-serier-du-skal-se-med-veninderne-spanish-princess.jpg

Danske Birgitte Stærmose er instruktør på de to første afsnit af The Spanish Princess – efterfølgeren til serierne ”The White Queen” og ”The White Princess” – serier, der sætter fokus på magtfulde, men undervurderede kvinder. I dette tilfælde Katharina af Aragonien. De første seks afsnit kan streames fra C More. Nye afsnit hver torsdag. Også ”The White Queen” og ”The White Princess” er tilgængelige på C More.

LÆS OGSÅ: Kalder alle Downton Abbey-elskere: Se traileren til den nye film her

The Handmaid's Tale S3

https://imgix.femina.dk/3-serier-du-skal-se-med-veninderne-handmaids.jpg

Der er noget til tider isnende aktuelt over 'The Handmaid's Tale', baseret på Margaret Atwoods roman om et fremtidigt parallelsamfund, hvor fertile kvinder bliver holdt som fødedygtige fanger. I den aktuelle sæson 3 har kvinderne dog fået nok og gør klar til den store revolution! De fire første afsnit kan streames på HBO Nordic. Nye afsnit hver torsdag.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_4.png

Læs også