https://imgix.femina.dk/media/df1d15405daa412581d2502a74d60f0f.jpg
Se, lyt & oplev

3 hurtige til baronesse Caroline Fleming

3. december 2009
af Julia Lahme
Vores alle sammens hemmelige forbillede udi at være huslig med stil har begået en smuk og brugbar kogebog, Baronessen går i køkkenet, som giver os nogle af grundene til, hvorfor vi bør sætte os sammen ved spisebordet og nyde maden og fællesskabet – f.eks. her i december.

Hvad ønsker du, vi skal få ud af din kogebog?
- Jeg håber, min kogebog vil inspirere læserne til at skaffe sig kvalitetstid sammen med familien og til, hvordan de får bragt den gode, sunde mad ind dagligdagen med respekt for tid, energi og økonomi. Jeg håber, familierne vil lade brunchen fl ytte ind, så weekenddagene kan blive nogle lange, dasende timer fulde af latter og masser af pandekagekastning i køkkenet, mens man nyder en sund lækker smoothie og en hjemmelavet granola.

Hvilken opskrift kan du anbefale i en travl december måned?
- Jeg synes, at alle hverdagsretterne er gode og hurtige løsninger. Hvad med f.eks. at lave dobbelte portioner af lasagnen og fryse dem ned til de aftener, hvor energien er lidt lav?

Hvad skal der til for at få dig i julestemning?
- Jeg elsker Bing Crosbys "Merry Christmas" - jeg hører faktisk julemusik konstant i hele december og er så glad for det, at jeg sagtens kan finde på at høre det i utide også. Jeg er vild med skandinavisk julepynt og laver appelsiner med nelliker, fletter julehjerter og julestjerner, og jeg køber altid lidt pynt fra Georg Jensen og Royal Copenhagen. Ellisifs kanelboller fra min kogebog bliver bagt i hundredvis og spist gennem hele december måned, med ekstra kanelsmør og sukker ved siden af.

Læs også:
3 hurtige til Sissel-Jo Gazan
Tre hurtige til Trine Dyrholm
3 hurtige til Gun-Britt

Læs også