https://imgix.femina.dk/storage_1/media/article/1329-3-erotiske-boeger.jpg
Julia Lahme anbefaler

3 erotiske bøger

18. juli 2013
Af Mette Rou Lund 07/18/2013 - 00:00
Det er sommer, og der er varmt under parasollen. Hvis det ikke bare skal være varmt, men decideret hot, mens du drømmer dig væk fra børnepoolen i charterparadiset, og de andre familiefædre ikke er helt nok til at sende dig af sted, så tag sagen og bogen i egen hånd, og lad dig forføre af knald, lir og skjulte kys i litteraturens verden.

Nyklassikeren: den med smæk
Historien om den vanvittigt rige Christian Grey og hans brug af reb, kys og rappe smæk, genrejste den erotiske litteratur blandt alverdens kvinder. Dampende hed erotik driver 50 shades of Grey-trilogien frem, mens forfatteren E.L. James lader den unge studine blive både forkælet, forgudet og skuffet af sin on/off-partner. Trilogien har solgt 70 millioner eksemplarer verden over! Gå i gang med serien, hvis du trænger til lir og ikke har noget imod blussende røde kinder under sommerhatten. De tre bøger er udkommet på forlaget Rosinante.

Den yngre: den hvor der bliver knaldet igennem
Gnist
(første bind i ”Breathless”-serien) af Maya Banks (Forlaget Pretty Ink) er en meget ligefrem og bramfri fortælling om den ustyrligt rige Gabe Hamilton og hans forhold til den 14 år yngre Mia Crestwell. Hun er lillesøster til hans lige så sindssygt rige forretningspartner, og Mia har været forelsket i ham længe. Da deres forhold indledes, har hun ingen idé om, hvordan hans verden af rigdom og magt hænger tæt sammen med hans meget store seksuelle appetit, og hvor krævende det bliver for hende, for der bliver virkelig knaldet igennem! Toeren i ”Breathless”-serien er udkommet. Den hedder ”Glød”. Den sidste bog i serien, ”Ild”, udkommer til oktober.

Den klassiske must-read: den der forargede verden
O’s historie
af Pauline Réage udkom i Frankrig i 1954. Den skabte straks furore, og bogen blev forbudt i Danmark, da den udkom i 1965. Den er til dato den mest læste franske roman i den vestlige verden, og den tager os med ind i en sadomasochistisk underverden af bordeller, længsler og lænker. Mange af scenerne er så hårde, at jeg ikke har kunnet læse dem, mens andre er nærmest poetiske. O er en smuk kvinde, en dygtig professionel fotograf, som med sit frisind og sit ønske om at leve et selvstændigt liv alligevel falder for René – en mand, som hun i den grad vil gå til yderligheder for at tilfredsstille seksuelt. Rosinante har samlet ”O’s historie” og fortsættelsen ”O vender tilbage” i en bog.

Læs også: Andre erotiske bøger, du SKAL læse

Læs også