https://imgix.femina.dk/2022-09-05/20220831-134624-L-8192x5464ma.jpg
Toppen af poppen

Rørt Martin Brygmann: Derfor græd jeg i Toppen af poppen

5. september 2022
Af Liz Rørsig
Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix
Martin Brygmann blev rørt til tårer i premiereafsnittet af “Toppen af Poppen”.

I søndagens premiereprogram af TV 2’s “Toppen af poppen” var Martin Brygmann hovedpersonen, og de andre artister, Steen Jørgensen, Kira Skov, Nicklas Sahl, Maximillian, Iris Gold og Soleima, præsenterede fortolkninger af hans musik.

Og her blev Martin Brygmann meget rørt og måtte tørre tårerne væk, da Soleima sammen med et lokalt kor sang titelnummeret “En kort en lang” fra Hella Joofs film af samme navn.

– Soleimas fortolkning var som en syl, der borede sig ind i hjertet på mig, da hun stod dér så ægte med sine skønne, runde øjne og sang, fortæller Martin Brygmann til BILLED-BLADET.

Betyder meget

– Alt lykkedes med den sang, og hun ramte “spot on”. Sangen betyder meget for mig, fordi jeg synes, det er den bedste sang, jeg har skrevet, hvor det hele går op i en højere enhed, og hvor Lisa Nilsson sang den i sin tid, tilføjer Martin Brygmann, der længe har drømt om at deltage i “Toppen af poppen”

– Det er ét af de få musikprogrammer, der er, og samtidig er det et program, der tager musikken alvorligt. Det kan jeg godt lide. Og så også, fordi der ikke er nogen, der bliver stemt ud, hvilket jeg synes er en mangelvare for tiden, fortæller Martin Brygmann om baggrunden for sit ja til programmet.

Denne artikel blev først bragt på Billed-Bladet. Dette er en redigeret version.

Læs også