hotelophold
Rejser

Undersøgelse viser: Det her stjæler danskerne oftest, når de er på hotel

24. marts 2021
af Anna Holm Pedersen - foto @villacph
En undersøgelse viser, at halvdelen af danske rejsende indrømmer at have stjålet mindst én ting fra et hotel på en rejse. Er du også nysgerrig på, hvad vi tager med os hjem i kufferten? Så læs med her.

Kender du også til at nuppe en shampoo eller et par bløde tøfler med hjem i kufferten efter et hotelophold? Så er du bestemt ikke den eneste.

En undersøgelse, lavet af Hotels.com viser, at 42% af danske rejsende indrømmer at have stjålet mindst én ting fra et hotel på en ferie. Af disse langfringrede gæster, fortæller 67% gerne om tyveriet til venner og familie uden spor af skam.

Læs også: Her er sofaen, som er overalt på Instagram

Men hvad er det så, vi danskere stjæler med hjem i kufferten fra diverse hoteller?

Det her stjæler danskerne, når de er på ferie

Undersøgelsen viser, at det er de lommevenlige størrelser, vi stjæler mest af. 52% af dem, der propper noget i kufferten efter hotelopholdet indrømmer, at det er de små toiletartikler de stjæler, mens 26% har taget te-, kaffe- og sukkerposer med hjem til at fylde køkkenskabene med.

Der er dog også røget lidt større ting med hjem hos nogle gæster, der har fundet plads i kufferten til hoteltøfler og endda også morgenkåben!

I den endnu større - og tungere - skala, finder vi genstande som tallerkener og bestik, der er røget med hjem i køkkenskuffen.

Men det stopper ikke dér, for nogle danskere indrømmer også at have stjålet kaffemaskiner og elkedler fra hotelværelset, mens det er lykkedes for andre at snuppe værelsets tv med!

Der gemmer sig også nogle erfarne tricktyve iblandt de danske hotelgæster, da det har været muligt for enkelte at stjæle receptionens klokke med sig for næsen af personalet. Hvad de skal bruge den til? Tja det er et godt spørgsmål ...

Glæder du dig (ligesom os!) til at komme tilbage på hotellerne og blive forkælet? Så husk lige at lade tv'et og elkedlen stå!

Og mens du venter på, at det igen er muligt at rejse, kan du kigge med i galleriet her, hvor vi har samlet nogle af de bedste produkter i rejsestørrelse.

Læs også