https://imgix.femina.dk/media/4993d1a276e743b0a59ac6fecca75745.jpg
Rejser

St. Regis Mardavall, Mallorca

24. maj 2011
af Hanne Høiberg
Foto: Star Tours, Spies, Apollo
Hotellet i sig selv, bygget i klassisk mallorcinsk stil, indrettet i tidløs elegance og omgivet af store, grønne områder, kalder på det indre luksusdyr

Hotellet i sig selv, bygget i klassisk mallorcinsk stil, indrettet i tidløs elegance og omgivet af store, grønne områder, kalder på det indre luksusdyr.

Alene beliggenheden ved en af Mallorcas smukkeste kyststrækninger i den lille eksklusive ferieby Portals Nous i den vestlige del af Palmabugten gør St. Regis Mardavall til noget særligt.

Men hotellet i sig selv, bygget i klassisk mallorcinsk stil, indrettet i tidløs elegance og omgivet af store, grønne områder, kalder selvfølgelig også på det indre luksusdyr.

Dét hvad enten du bare nyder livet ved en af de fire pools, forkæler dig selv i Arabella Spa, går i fitnesslokalet eller besøger St. Obes kunstgalleri med over 400 værker af mallorcinske kunstnere. Gratis wi-fi er en selvfølge overalt på hotellet, og har du ikke egen computer med, kan du bruge internetcafeen.

Bestiller du en juniorsuite i hovedbygningen, er butlerservice en selvfølge. Omsat til praksis betyder det, at butleren står til din tjeneste og sørger for, at du har alt, hvad du behøver. Lige fra morgenkaffe og billeje til bordbestilling og teaterbilletter.

Star Tour-standard: SSSSS. Priseksempel pr. person, kr. 21.148. kr. (dobbeltværelse med morgenbuffet). www.startour.dk

St. Regis Mardavall i Portas Nous på Mallorca er indrettet i eksklusiv, mallorcinsk stil.

LUKSUSHOTELLER

Cliff Bay Resort
Madeira
Elounda Bay
Palace
Kreta
Grand Hotel
San Pietro
Sicilien
Hillside Su
Tyrkiet
St. Regis Mardavall
Mallorca

Læs også