Algarvekysten - mennesker går langs stranden
Rejser

SØNDAGs læserrejse til Algarvekysten - med smut til Sevilla

28. august 2017
af Rejseredaktionen
foto: PR
Portugals solrige sydkyst er kendt for sine smukke, gyldne sandstrande flankeret af høje klipper og idylliske kystbyer. Charmerende Tavira er vores base, og herfra tager vi på opdagelse langs algarvekysten og et smut til spanske Sevilla, ligesom dage med ren afslapning også indgår i rejsen.
Stinne Bjerre - chefredaktør på SØNDAG

Stinne Bjerre; chefredaktør på SØNDAG

Jeg har kun været i Portugal en enkelt gang for mange, mange år siden, da jeg var helt ung. Men det, jeg husker allermest, er en middag på en fiske­restaurant med udsigt til Atlanterhavets bølger. Det var fantastisk! Så jo, jeg kan bestemt godt forestille mig at vende tilbage en dag.

Oplev den skønne Algarvekyst

På denne rejse kan du se frem til et otte dages ophold i en af Algarvekystens smukkeste byer, Tavira, hvor du helt sikkert vil nyde byens portugisiske hverdagsliv, summende handelsliv og hyggelige centrum.

De tre inkluderede udflugter med dansk­talende rejseleder beriger med spændende historie, kultur og ikke mindst smuk natur.

Kork-tasker

Oplev Algarves naturskønne bagland med frodige bjerge og gamle korkege. Et besøg på et korkmuseum beretter om korkindustriens historie og giver indblik i, hvordan korken forarbejdes til bl.a. propper. Kork er et meget anvendeligt materiale og benyttes bl.a. til tasker, sko, møbler og andre brugsgenstande – måske en oplagt souvenir?

Læs mere om at rejse til Algarvekysten her

De nærliggende byer – hovedbyen Faro og Olhão med kystens største fiskerihavn – besøger vi også. Et af rejsens højdepunkter er heldagsudflugten til Spanien og Andalusiens temperamentsfulde hovedstad Sevilla, der, ud over masser af seværdigheder og rigt kulturliv, også byder på eminent shopping og gode tapasrestauranter.

Ønsker du flere oplevelser under dit ophold, kan du drage med på ekstraudflugter til Algarves indland til byerne Monchique og Silves samt til Europas sydvestligste punkt Cabo de Sao Vicente med kystbyerne Sagres og Lagos.

Vi indlogerer os med halvpension på et af byens bedste hoteller: Vila Galé Tavira, der har en glimrende beliggenhed i forhold til byen. Alle værelser har balkon, og hotellet er velfungerende med faciliteter såsom stor uden- og indendørs pool, jacuzzi, bar med underholdning m.v.

På visse afgange er indkvarteringen på det ligeledes firestjernede øko-certificerede Vila Galé Albacora beliggende i et naturreservat i udkanten af Tavira.

8 dages læserrejse til Algarvekysten
Rejsen inkluderer:
• Fly København-Faro t/r
• Ophold på 4-stjernet hotel i Tavira
• Halvpension samt et glas vin til middagen
• Tre udflugter (Sevilla, Faro og Olhão, baglandet m. korkmuseum)
• Transport ifølge program
• Dansktalende rejseleder

Priser fra: 5.495 kr.
Rejs i oktober og november

Læs mere og book læserrejsen på www.kulturrejser-europa.dk/soendag

Læs også