https://imgix.femina.dk/madogbolig/media/d0751ac0a3e143b0b8b697e90aea3c95.jpg
Rejser

Portugal i private omgivelser

25. juni 2008
af Redaktionen
Algarve

For dig, der drømmer om selv at dække op til morgenmad på din egen solbeskinnede terrasse i Portugal, er der nu en mulighed. En initiativrig portugisisk kvinde har gjort det til sin levevej at tilbyde danskere ferie i private omgivelser i sit hjemland. Og det endda uden boligen behøver koste en formue eller ligge langt fra strand og aktiviteter.

"Et privat feriebolig er først og fremmest for rejsende, som ønsker en ferie, hvor de kan bo i omgivelser med plads, lys og luft i stedet for på et indeklemt hotelværelse". Sådan siger Claudia Silva fra firmaet SunSeekers. Som de første i Danmark formidler SunSeekers private feriehuse, villaer og lejligheder i Portugal til danske feriegæster, og på hjemmesiden, www.sunseekers.dk, er der mere end 50 boliger at vælge imellem.

"Vores huse, villaer og lejligheder er både familievenlige og velegnede til en lille gruppe venner. Og så har de alle de faciliteter, danske lejere efterspørger, blandt andet køkken, vaskemaskine og rengøring inkluderet. Desuden har en del egen have med terrasse, grill og privat swimmingpool", siger Claudia Silva, der er meget opmærksom på at yde en personlig service både før og efter opholdet.

Personlig information og velkomstkurv

Som en udvidet service sørger SunSeekers for, at alle lejere før ankomst modtager enten personlig eller skriftlig information om netop det hus, de har valgt. I mange tilfælde er det ejeren af huset selv, som overrækker nøglerne og kan fortælle om husets historie og faciliteter. Vel fremme venter en velkomstkurv med lidt brød og drikkevarer, og efter hjemkomsten bliver alle kontaktet for at høre, om huset og opholdet levede op til forventningerne.

"Jeg tror, at den personlige service er vigtig, for at den enkelte skal føle sig velkommen og få lige det ekstra, der gør en ferie i private omgivelser til noget særligt", lyder det fra Claudia Silva. Priserne for en af SunSeekers private ferieboliger begynder ved 400 euro per uge, og i sommerperioden koster et typisk hus med plads til fire personer 1.400 euro for syv nætter.

Landlige omgivelser

De fleste af SunSeekers huse ligger i Algarve. Regionen langs Portugals sydkyst er det perfekte rejsemål med behageligt klima året rundt, smukke strande og uendelige muligheder for aktiviteter. Især er golf et stort trækplaster, og SunSeekers har huse og villaer til leje, der ligger ved nogle af de bedste golfbaner - og i øvrigt altid i grønne omgivelser, så selv ikke-golfspillere kan nyde det landlige sceneri. Ud over Algarve tilbyder SunSeekers også lækre lejligheder i centrum af Lissabon og private huse i den nordlige del af landet, lige som de kan hjælpe med billeje under opholdet.

Kunne se nyt marked og flyttede

Ideen med at udleje private boliger til danske feriegæster fik 35-årige portugisiske Claudia Silva, da hun arbejdede med ejendomme i sit hjemland indtil 2005. Her havde hun daglig kontakt med husejere og udlejere, som havde masser af udenlandske gæster boende i deres huse, men bare aldrig danskere eller andre skandinaver. Det undrede Claudia Silva i en sådan grad, at hun til sidst besluttede at flytte til Danmark for at opdyrke et åbenlyst marked, som ingen andre tilsyneladende havde fået øje på. SunSeekers så dagens lys, og nu kan danskere endelig let og simpelt finde netop deres drømmehus i Portugal.

For yderligere information, kontakt Claudia Silva på telefon 6086 2281 eller e-mail info@sunseekers.dk.
Billederne i denne pressemeddelelse samt yderligere billedmateriale kan rekvireres ved at kontakte Claudia Silva.

Læs også