Mikkel Beha Erichsen
Rejser

Mikkel Beha: Tag aldrig kærligheden for givet

19. februar 2015
af SØNDAG, redigeret af Louise Aarkrog, webredaktionen
Mikkel Beha Erichsen er en populær vært på TV2’s Go’morgen Danmark, og lige for øjeblikket er vi også så heldige, at se ham hver tirsdag aften i programmet ”Kurs mod fjerne kyster”, hvor vi følger ham og hans familie rundt på verdens have.

Langtidsholdbar kærlighed

Noget tyder på, at Mikkel Beha også er populær hos den kvindelige del af Danmarks befolkning. Men den eftertragtede studievært har kendt sin kone Marian i 27 år, og de to har fundet opskriften på langtidsholdbar kærlighed. Det fortæller han til FEMINA.

Michéle Bellaiche blev ikke skilt, fordi hun kedede sig. Læs interviewet her

- Kærligheden skal passes hele tiden. Man skal aldrig tage den for givet. Man skal hele tiden vedligeholde den og give den nye fælge eller en ny lakering. Man skal hele tiden pimpe sin kærlighed. Vi er jo alle sammen i bevægelse hele tiden. Det er kærligheden mellem to mennesker også, det skal man hele tiden være opmærksom på.

Kærligheden har ændret sig

Vores kærlighed er ikke den samme, som den var for 10 år siden. Dengang handlede vores kærlighed om noget andet, for vi var far, mor og tre børn og alle deres venner og tre kyllinger til aftensmad hver aften og kæmpestore indkøb i Netto og otte liter mælk hver dag. Min og Marians kærlighed lå i periferien, fordi de her tre børn skulle ha’ så meget. Pludselig var der kun to drenge, der boede hjemme. Så én. Og han ringer og siger: ”Jeg sover hos Otto, og jeg skal til noget stævne i morgen, så jeg kommer først hjem søndag.” BOM. Pludselig har vi to døgn, hvor vi bare er os, siger han til FEMINA.

Hej far kære Emil af Mikkel Beha

SØNDAGs digitale krimier

Pludselige dødsfald og forkerte mistænkte er bare noget af det, du kan stifte bekendtskab med i SØNDAGs digitale krimier. E-bøgerne koster kun 19 kr. pr. stk og kan købes her

Læs også