Marie Jedig
Rejser

Marie Jedig guider til København

25. april 2016
Shirley Nordenskiold
Den 27. april udkommer Marie Jedigs nye bog "NU", og du kan allerede nu få et lille smugkig.

Marie Jedig, bloggeren bag mariejedig.dk, har skrevet bogen 'NU', der udkommer den 27. april. Kom tæt på Marie, når hun deler ud af sine personliger erfaringer om at finde sin egen stil. 'NU' indeholder også hendes bedste stiltips, en guide til dating og hendes yndlingsteder i blandt andet København.

LÆS OGSÅ: VOGUE | Malebogen til dig der elsker mode

Herunder finder du et uddrag af afsnittet om København.

Her skal du spise

https://imgix.femina.dk/madogbolig/bistro_royal.jpg

Foto: Bistro Royal

MORGENMAD

Bistro Royal er endnu et af mine favoritsteder, faktisk til alle måltider. Det seneste år har jeg holdt mange gode arbejdsmøder her – også om denne bog. Man kan få lækker morgenmad frem til klokken 11, og der er oftest arbejdsro indtil ved frokosttid. Deres røræg medtrøffel er et besøg værd i sig selv.
Adresse: Kongens Nytorv 26.

FROKOST

Torvehallerne danner de perfekte rammer for en skøn frokostoplevelse (særligt om sommeren!), og der er mange spisesteder at vælge imellem. Tango Grill om sommeren kan jeg anbefale, da de laver den bedste steak sandwich nogensinde. Er man i rigtig godt humør, kandenne nydes sammen med en flaske sød cava fra Cavabar lige vedsiden af.
Adresse: Frederiksborggade 21.

AFTENSMAD

Fit sluger simpelt hen en stor del af min indkomst hver måned, for jeg besøger denne restaurant virkelig ofte. Nyd et glas spumante og italienske specialiteter i nyfortolkning – jeg kan her anbefale deres trøffelpizza eller pasta med muslinger.
Adresse: Kongens Nytorv

Her skal du shoppe

LUKSUSHOPPING

Holly Golightly har to afdelinger, én med tøj og én med accessories (sko og tasker). Holly Golightly er en enormt smuk, sej og inspirerende butik med et dristigt udvalg af udenlandske og danske designere såsom Proenza Schouler, Marni og Balenciaga. Holly Golightly har de bedste indkøbere i København, og det er derfor nærmest en oplevelse i sig selv blot at besøge butikkerne.
Adresse: Gammel Mønt 2/St. Regnegade 2.

https://imgix.femina.dk/madogbolig/studio-travel.jpg

Foto: Studio Travel

VINTAGE-SHOPPING

Studio Travel - her har jeg virkelig gjort mange gode køb, siden butikken også åbnede i K (ligger også på Nørrebro). Ejeren her tager selv rundt i Sydeuropa og køber vintagevarer hjem i luksusgenren, og det er derfor muligt at finde Moschino, Versace, Chanel og Prada fra 80’erne i butikken.
Adresse: Hyskenstræde 8.

HIGHSTREET-SHOPPING

& Other Stories - god kvalitet til en lille penge, og her er der ALTID noget at finde. Igen har vi med en butik at gøre, der ligger placeret på Strøget, endda placeret ved siden af H&M.
Adresse: Amagertorv 29.

https://imgix.femina.dk/madogbolig/marie-jedig.jpg

Læs også