Læserrejse: Portugal ER Pragtfuld
Rejser

Læserrejse: Portugal ER pragtfuld

5. marts 2018
I samarbejde med Kulturrejser Europa
Tekst: Stinne Bjerre. Foto: All Over Press
Portugal rummer mange pragtfulde oplevelser, og vi har samlet nogle af de bedste på denne læserrejse, hvor vi drikker portvin i Porto, bumler afsted i Lissabons gule sporvogne, sejler på Dourofloden og meget mere.

Læserrejse: Pragtfulde Portugal

Stinne Bjerre, chefredaktør på SØNDAG:

"Lækre kager, dejlig vin, fantastisk natur, storslåede historiske monumenter... Ja, som de unge siger: What’s not to like? Portugal er et spændende land med en spændende historie. Læg dertil et dejligt klima, en imødekommende befolkning og masser af både kulturelle og kulinariske oplevelser. Landet ud mod Atlanterhavet er så absolut et besøg værd."

Om rejsen:

Sæt tænderne i den silkebløde vaniljecreme og knasende butterdej – drys med kanel – og vær beredt på, at du fra da af, har fået smag for Portugal – i mere end én forstand. Ud over den legendariske (og meget lækre) kage; ”Pastéis de natas”, er indtrykkene fra Portugal mange, intense og fascinerende.   
  På denne otte dages rundrejse, der begynder i Porto og slutter i Lissabon, bliver du nemlig ført igennem dramatisk historie, vidunderlige vinmarker, prægtige Unesco-monumenter og maleriske landskaber.   
 
  Og ikke nok med det. Undervejs møder du hjertevarm portugisiske gæstfrihed, farvestrålende bougainvilleaer og den melankolske fado-sang. Kort fortalt: Der venter dig en tur, hvor du får hele essensen af Portugal i én rejse. Det hele ført an af en kyndig dansktalende rejseleder, et perfekt sammensat program og halvpension inkluderet.   

Det praktiske: 

8 dages læserrejse i Portugal

På rundrejsen besøger du: Lissabon – Òbidos - Porto - Braga – Guimarães - Dourofloden - Coimbra - Batalha – Belém
 

Læs mere og bestil rejsen her!

Rejsen inkluderer:

  • Direkte fly København-Lissabon t/r
  • Syv nt. på tre hoteller
  • Halvpension
  • Flere udflugter samt tid på egen hånd i byerne
  • Dansktalende rejseleder 
  • Udflugter:
  • Byvandring og portvinssmagning i Porto
  • Flodsejlads på Dourofloden
  • Besøg på vingård
  • Fado-aften (tilkøbes)

Pris pr. person fra 8.995 kr.  

Afrejse i 2018: 15.april, 10. maj, 5. juni, 3. juli, 27. august, 6. september, 13. september og 9. oktober

Deltagere fra Jylland, Fyn og Bornholm opnår en brorabat på 250 kr. pr. person ved afrejse fra København.   Læs mere på www.kulturrejser-europa.dk/soendag eller ring på tlf. 88 33 62 46