portugal
Rejser

Husk vandreskoene, når du rejser til Portugal

22. juli 2016
af redaktionen
Portugal: Den portugisiske Alentejo-region er både bondeland, dramatiske kyststrækninger og lunde med korkege, som strækker sig så langt øjet rækker. Den bedste måde at opleve regionens smukke landskaber er med vandreskoene på – vi fortæller dig hvordan.

Rejselederen er med, når du rejser til Portugal

Vi er vi vilde med rejseoplevelser, som foregår til fods, og derfor har vi fundet en rejse til Portugal, hvor landets mest rustikke og autentiske sider udforskes. På rejsen med Kulturrejser Europa, går du igennem Alentejo i selskab af den kyndige, dansktalende rejseleder. Regionen ligger nord for Algarve og strækker sig fra den spanske grænse i øst til Atlanterhavets brusende bølger i vest. Alentejo beskrives ofte som Portugals spisekammer, og herfra forsynes resten af verden med alt fra kork til udsøgt vine.

Læs også: 6 gode tips til Marrakech

https://imgix.femina.dk/1629_rejse_til_portugal1.jpg

Nap bare et glas rødvin mere

Portugal har rigtigt meget god vin, og i Alentejo, som ligger tæt på den spanske grænse, finder du regionens bedste, prisbelønnede flasker. På rejsen med Kulturrejser Europa får du mulighed for at prøve et lokalt mærke og samtidigt opleve fremstillingen på en traditionel, portugisisk vingård.

Vilde klipper, smukke strande og ynglende storke

Kyststrækningen syd for Portugals hovedstad, Lissabon, er fantastisk smuk med vilde klipper og gyldne sandstrande, som afløser hinanden. Den øde natur afbrydes af små idylliske fiskelejer, hvor man lever af havets frugter. De få turister, der finder hertil, ankommer oftest gående ad de hundrede år gamle stier, som de lokale fiskere altid har benyttet.

https://imgix.femina.dk/1629_rejse_til_portugal2.jpg

Cabo Sardão
Ved fyrtårnet ude på de røde kystklipper, Cabo Sardão, finder du et af de få steder, hvor storke yngler i Europa.

Fiskerlejerne ved Lissabons sydlige kyst og Cabo Sardão er blandt andet et af områderne, som besøges på vandreturene i Portugal med Kulturrejser Europa.

Læs også: Costa Blanca: 5 uforglemmelige oplevelser

Rejsen Vandringer i Portugal indeholder:

· Fly København-Lissabon t/r

· 3 nt. på Hotel i Castelo da Vide

· 4 nt. på Hotel i Vila Nova Milfontes

· Halvpension og vinsmagning

· Fire vandreture

· Dansktalende rejseleder

Pris: fra 9.495 kr.
Afrejse: 3. oktober 2016

Læs mere om rejsen, se billeder og tilmeld dig her »

https://imgix.femina.dk/knap_1.jpg

Læs også