https://imgix.femina.dk/media/20f923977de8442ba67a872a30c4e6d4.jpg
Rejser

Dit eget personlige krydstogt – med 360 graders havudsigt

18. februar 2012
af Nina bendixen
Foto: Nina Bendixen og Niels Kjeldsen
Båden er dit sommerhus, havet din kæmpestore have, og bølgerne er den ven, der skubber din hængekøje blidt frem og tilbage. FEMINA har været på luksus-sejlerferie med egen kaptajn og værtinde i Grækenland, helt uden sejler-erfaring.

CREW CHARTER
... er en personlig rejseoplevelse, hvor man rejser rundt i sejlbåd med egen skipper og eventuelt egen værtinde, der kan lave mad osv. Her sejler man ikke så langt hver dag som på et almindeligt krydstogt - til gengæld får man mulighed for at besøge steder, som er forbeholdt almindelige fritidssejlere. Som gæst på båden behøver man ingen forudsætninger eller sejlerkundskaber, men man skal være klar til at hjælpe til, når der lægges til i havne og kastes anker m.v.

Det er en drømmeferie for individualister, der ikke vil på store krydstogter med andre 500 mennesker, men gerne vil ud at opleve og se verden fra havsiden. Man kan bedst beskrive det som et vandbåret mobilt sommerhus, hvor man selv bestemmer, hvilken udsigt der skal være fra koøjet.

Det græske øhav er blandt danskernes favoritdestinationer, men du kan leje både i hele verden. bl.a. i Caribien, Seychellerne, Australien og Fransk Polynesien. Pris-eksempel i højsæsonen (juli) for båd i Grækenland, ideelt til maks. 8 voksne og evt. to børn. Fra 4.305 kr. pr. uge pr. person, inkl. kaptajn.
Hvis man har duelighedsbevis og selv kan sejle båden, er prisen uden kaptajn 2.709 kr. pr. uge pr. person. Hertil kommer flybilletter, forplejning m.v. Se mere på seatravel.dk

Læs også