Det skal du have med i kufferten sydpå
Rejser

Det skal du have med i kufferten sydpå

12. oktober 2017
af Josephine Ejlersen
Vinteren sniger sig så langsomt ind på os, og det er nu drømmene om ferier i varmere himmelstrøg for alvor begynder. IN guider dig til de vigtigste ting, du skal have med i din kuffert sydpå.

At pakke til en uges ferie med høj sol og mulighed for at gå med bare ben, kan ofte være svært at få til at passe i én kuffert. Lige pludselig er alle ens sommertoppe uundværlige, for i pakkeøjeblikket virker det altid realistisk at få brugt 15 sommertoppe på 7 dage.

Det er dog sjældent, at man får skiftet top 2 gange dagligt, og når man er på ferie, ender man oftest med at bruge de samme items flere gange. Det er altså derfor ikke altid lige til, når man skal pakke sin kuffert.

LÆS OGSÅ: 7 rejsedestinationer, du skal besøge i 2017

Man skal huske de praktiske ting, men også de fine ting, til når man skal ud på shopping eller på restaurant om aftenen. Derudover skal man også have en trøje med, hvis det nu skulle gå hen og blive køligere hen ad aftenen, og for ikke at snakke om ens skønhedsprodukter, der hurtigt fylder det halve af kufferten imens en af cremerne vejer det samme som tre bluser til sammen.

Det er altså svært at mestre dét, at pakke til en uges ferie til perfektion. Der er dog få guide-lines, som man kan tage som udgangspunkt så man ikke ender med at stå med en halv garderobe til 7 dage.

Læs også