Den store guide til shopping i London
Rejser

Den store guide til shopping i London

5. juli 2017
af Nanna Juulsgaard
London er et modemekka uden lige, men samtidig også en jungle at finde rundt i. Derfor får du her et overblik over, hvilke steder, der virkelig er et besøg værd når du er i London, og hvilke du snildt kan springe over.

London må være den ultimative shoppingdestination, der bare har det hele. Alt fra de største high-street- og konceptbutikker til alle de vigtige brands på både mid- og high-end niveau. Man får det hele.

Det gør London til et modemekka, men samtidig også en jungle at finde rundt i og hvis man kun har en forlænget weekend på hånden, kan det være svært at regne ud, hvor man skal prioritere sin tid.

LÆS OGSÅ: REJSEGUIDE: De nye hotspots i London

Hvis man nogensinde har været i London, har man helt sikkert også prøvet at gå i kø ned gennem Oxford Street, enten i komplet irritation eller i hvert fald med en lille snert deraf.

Derfor er første sted, du skal undgå, så vidt som muligt, uden tvivl lige præcis den gade. Charmen, hyggen og de gode oplevelse findes meget sjældent på de overtrafikerede og overrendte gader i storbyerne men derimod uden for byens centrum.

I London hedder disse områder (der dog stadig er fyldt med en del turister for det er jo London) bl.a.:

  • Covent Garden, der er fyldt med shopping og hyggelige cafeer
  • Soho, der ligger lige i bag Oxford Street og byder på alt, hvad du kan forestille af mad
  • Camden, der er alternativt og afslappet
  • Notting Hill, der er mere mondænt, men samtidig meget hyggeligt
  • Marylebone, der er endnu et mekka for caféer og madoplevelser

Der er nok områder at gå på opdagelse i og en forlænget weekend vil sjældent være nok, men så har man en undskyldning for at tage af sted igen.

Her får du guiden til de bedste butikker – og de lækreste spisesteder i London, hvor du kan holde en lille pause fra al din shopping:

Shoppingguide til London

Læs også