destinationer
Rejser

De 10 mest populære, utraditionelle bryllupslokationer i udlandet

9. juni 2021
af Camille Fallesen - foto Pexels
Drømmer du om et udenlandsk bryllupseventyr, som er langt fra det traditionelle kirkebryllup? Så læs med her, hvor vi har samlet 10 populære, utraditionelle bryllupslokationer i udlandet, som du kan lade dig inspirere af.

De seneste år er det blevet mere og mere populært at skifte det traditionelle kirkebryllup ud med noget mere eksotisk som for eksempel en strand, en blomstrende mark eller en rå lade.

En tendens, vi kun tror bliver mere og mere populær, da mange brudepar ønsker at sætte deres helt eget præg på deres store dag.

Er du netop ét af de par, der gerne vil gøre den store dag ekstra speciel, kan du med fordel rejse til udlandet og blive gift i det fashionable Paris, idylliske Toscana eller festlige Las Vegas.

Vi har herunder samlet de 10 mest populære, anderledes bryllupslokationer i udlandet, som du kan lade dig inspirere af.

10 populære bryllupslokationer

1. Den franske Riviera

10 populære bryllupsdestinationer

Et bryllup ved den sydfranske kronjuvel? Det lyder da ikke helt tosset…

Sig ja til hinanden på en af Rivieraens lange sandstrande, der skaber den helt perfekte romantiske stemning – især ved solnedgang. Er I ikke til sand mellem tæerne, kan I også blive viet på en af de mange promenader, der giver jeres kærlighedsfest en klassisk fransk stemning.

2. Toscana

10 populære bryllupsdestinationer

Regionen, der anses for at være Italiens allerskønneste. Hvem vil ikke gerne giftes der?

Se hinanden dybt i øjnene og giv hinanden et ja i det idylliske toskanske landskab mellem oliventræer og vinplantager. I kan med fordel skåle i vin fra området, da Toscana fremstiller én af Italiens mest kendte rødvine, Chianti.

3. Las Vegas

10 populære bryllupsdestinationer

Drømmer I om fest til den lyse morgen og underholdning 24/7, så er Las Vegas det perfekte sted at holde bryllup.

Med de fantastiske kasinohoteller, Fremont Street Experiences-aftenparade og Bellagio Hotellets springvandsshow, er du og dine gæster sikret en oplevelse og et bryllup, der vil blive husket i mange år.

4. Santorini

10 populære bryllupsdestinationer

Øen Santorini er Grækenland, når det er bedst.

Vi forstår godt hvorfor den græske ø Santorini er blandt favoritterne. De maleriske små byer, der præger alverdens postkort, med deres hvidkalkede huse, utrolige udsigter, fine sandstrande og fortryllende solnedgange vil helt sikkert danne rammerne for det perfekte bryllup.

5. Paris

10 populære bryllupsdestinationer

Oui! Romantiske og eventyrlige Paris er selvfølgelig også på listen over de mest populære bryllupsdestinationer. Og faktisk er det også én af de byer, hvor der sker flest frierier.

I ægte fransk stil kan brylluppet stå ved Eiffeltårnet, i Notre Dame, ved Seinen eller i en hyggelig parisisk baggård.

6. Maui

10 populære bryllupsdestinationer

Maui, den næststørste Hawaii-ø, er kendt for at huse hele to vulkaner. Vulkanerne har skabt en naturskøn dal, hvor du og din kommende ægtefælde kan sige ja til hinanden omringet af frodige, grønne ”vægge” og med sand mellem tæerne.

7. Newport

10 populære bryllupsdestinationer

Vil du gøre præsidentparret J.F. Kennedy og Jaqueline Kennedy kunsten efter? Så skal du rejse til byen ved Atlanterhavet, Newport i Rhode Island ved USA’s østkyst, og blive gift i St. Marys Kirke, der ligger i første række til vandet, som lyser kirken op om aftenen.

8. Provence

10 populære bryllupsdestinationer

Det ene øjeblik er naturen blid og malerisk, det næste øjeblik storslået og imponerende. Provence er kendt for sine middelalderbyer, der slænger sig op ad bakketoppe og emmer af romantik og fransk, rustik elegance. Drømmer du om et bryllup i Provence, så er det populært at arrangere på en af de mange lavendel-marker, der kendetegner området.

9. Riviera Maya

10 populære bryllupsdestinationer

Er I vild med historie og kulturelle oplevelser, så er det måske værd at undersøge om I kan blive gift ved Riviera Maya, der ligger syd for Cancun i Mexico, som er kendt for deres mange arkæologiske områder.

10. Amalfikysten

10 populære bryllupsdestinationer

Vil I gerne giftes med udsigt til vandet ved en af verdens smukkeste kyststrækninger, skal I sætte snuden mod Amalfikysten i Italien. Især byen Sorrento, der ligger i Napolibugten, og Campania er to meget populære bryllupslokationer - med god grund!

Læs også