Costa Blanca, costa-blanca
Rejser

Costa Blanca: 5 uforglemmelige oplevelser

2800 soltimer om året burde være grund nok til straks at bestille ferien til Costa Blanca, Spaniens hvide kyst, men vi har alligevel samlet 5 mere.

Costa Blanca er en lidt overset kyst – og det er egentlig synd! Området langs den spanske østkyst er et af Middelhavets skønneste, og med sine 2800 soltimer om året kan selv den mest frosne nordbo også få varmen. Især i efteråret, hvor resten af Europa går rundt og fryser, er klimaet på Costa Blancas klima dejligt lunt. 

 

 Rejs til Costa Blanca med Nilles Rejser  - se mere her 

 

 
Vi er blevet inspireret af NILLES livsnyderrejse til Costa Blanca, og har udvalgt disse 5 spændende steder til dig. Der er dog mange flere steder og pladser at besøge end dem, vi beskriver her - læs om dem her.

 

5 steder på Costa Blanca, som gør din ferie uforglemmelig

 
1. Palmelunden i Elche
Den fantastiske palmelund er 2600 år gammel, og er som en selvfølge med på UNESCOs liste over verdensarv. I ”Rejsen til Spanien” beskrev HC Andersen palmelunden som noget at det skønneste og mest paradisiske i hele Spanien.
 
2. Guadalest
Denne fine, lille by i Costa Blancas bjergrige bagland er placeret i en højde af 600 meter over havet, og byens fascinerende historie daterer helt tilbage til maurernes regeringstid. I denne maleriske by finder du blandt andet to fascinerende miniature-museer, hvor du blandt andet kan se Picassos maleri Guernica, som er malet på et frø. 
 
3. Vandfaldene ved Algar
Und dig selv denne skønne oplevelse, når ferien går til Costa Blanca. Her er det muligt at gå op langs flodlejet i vandet og nyde en svømmetur i lagunerne, som før blev kaldt ”kilderne til god helse”. Eller bare slappe af til lyden af de mange smukke vandfald.
 
4. Benidorm
Som en af de mest populære turistbyer i Spanien byder Benidorm på alt fra hyggelige, små spanske restauranter til kæmpestore diskoteker, der lokker festglade unge til fra hele Europa. Byen har to skønne sandstrande, Spaniens største vandland og masser af andre seværdigheder. 
 
5. Alicante
Hovedstaden på Costa Blanca og en storby med de kulturelle, gastronomiske og historiske tilbud, som man kan forvente af en by i den størrelse. Alicante er også kendt for sine smukke strande. Ved indgangen til byen kan du få overblik over hele Alicante fra middelalderborgen Santa Barbara.  
 
Flere oplevelser venter på Costa Blanca
Costa Blanca har meget mere at tilbyde end vores 5 topsteder. Blandt andet kan du med fordel tage golfkøllerne, vandreskoene og snorklerne med på ferien. 
 
Se her, hvordan du kommer til Costa Blanca
NILLES arrangerer rejser til Costa Blanca - både en livsnyderrejse af en uges varighed og en langtidsrejse, hvor du får god tid til at nyde kysten og solen. 
Livsnyderrejsen koster fra 5.695 kroner pr. person inkl. halvpension med et glas vin til aftensmaden. Der er afrejser i september og oktober. Og som altid er dansk rejseleder og udflugter inkluderet i prisen. 
Læs mere om rejsen, se billeder og tilmeld dig her
 
 
Læs også: Tag med til underskønne Amalfi 
 
Læs mere om: