En rejse til Færøerne er en fantastisk oplevelse
Rejser

5 enestående naturoplevelser du ikke må misse på din rejse til Færøerne

28. april 2016
af Redaktionen
foto: © Alan Curtis / Alamy
En rejse til Færøerne er en af de største oplevelser du kan få inden for Rigsfælledskabets grænser. Et minde for livet – og du vil elske det!

Færøerne er på mange måder helt unikt. En del af Danmark, og alligevel så langt væk - både på verdenskortet, og i sin måde at være på. Disse 18 fascinerende klippeøer er barske i deres udformning, men også smukke og imponerende. Har du aldrig været på Færøerne, er der nogle steder, du ikke må misse.

Her får du endnu flere tips fra statsministerfruen til din rejse til Færøerne

På denne rejse til Færøerne...

...er vi blevet inspireret til disse fem smukke steder af NILLES, som rejser til Færøerne med udflugter og lokalkendt, dansk rejseleder inkluderet.

Vidareidi
Øernes nordligste egn. Herfra er udsigten over Norderøerne fantastisk, og man undrer sig over, hvordan det overhovedet er muligt at bo her.

Vestmanna-forbjergene
Det er en enestående oplevelse at sejle langs de enorme forbjerge til Fuglefjeldet, og det er ikke uden grund, at der kun sejles, når vejret tillader det.

Slættaratindur
Færøernes højeste bjerg ligger 880 meter over havet. Bjerget kan bestiges, og på en klar dag kan man se ud over hele Færøerne herfra. Landskabet omkring byder på formidabel natur og de to sagnomspundne klipper, ”Kæmpen og Kællingen”.

Saksun
Den 10 km. lange Saksundalen ender i en kedelformet indfjord med tilsandet åbning ud mod havet - et naturfænomen, som både fascinerer og imponerer.

Tórshavn
Færøernes hovedstad med mange spændende og interessante kvarterer. Oplev verdens ældste tingsted, læg vejen forbi byens kunstmuseum.

Du kan rejse med Nilles fra Aalborg til Færøerne. Der arrangeres rejser om sommeren som inkluderer fly, hotel med halvpension samt udflugter iflg. programmet med lokalkendt dansk rejseleder.

Læs mere her

Rejs verden rundt – Med en rabatkode til Primotorus får du store rabatter og råd til endnu mere – Find din rabatkode her primotours rabat

Læs også:
Elsker du naturen og det aktive liv udendørs? Her giver vi dig 5 tips til at planlægge vandreferien »

Læs også