Kendte

Disse kendisser er smittet med coronavirus

Den frygtelige coronavirus spreder sig hastigt verden over. Se her, hvilke kendisser der er smittet med coronavirussen.

En ting coronavirussen har bevist er, at den spreder sig med lynets hast. 

Hundredtusinder er smittet verden over, og mange lande opfordrer folk til at blive inden døre.

Virussen har naturligvis også ramt politikere, sportsstjerner og Hollywoods berømtheder, der er blevet nødt til at trække sig fra rampelyset og ind i deres hjem for at undgå smittespredning.

Se her, hvilke kendisser der er blandt de smittede med virussen. 

Disse kendisser er smittet med coronavirus

Prins Charles

Den 71-årige engelske tronarving, Prins Charles, er testet positiv for coronavirus. Det skriver det britiske kongehus i en pressemeddelelse. I pressemeddelsen står der desuden, at han kun oplever milde symptomer på sygdommen. Prins Charles har de seneste dage været i isolation i sit hjem i Skotland med sin kone Camilla Parker Bowles, der ikke er testet positiv for virussen. Prins Charles har ifølge kongehuset ikke været i kontakt med sin mor, dronning Elizabeth, som lige nu befinder sig på slottet i Windsor. 

View this post on Instagram

Earlier this week, The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall, @clarencehouse, visited the Bay of Islands and attended a formal welcome, called a Pōwhiri, at @waitangitreatygrounds. The Waitangi Treaty is regarded as New Zealand’s founding document, and enshrines the relationship between Māori and the Crown. Following the ceremony, Their Royal Highnesses looked around Waitangi Museum and met guests from the Maori community. Later, The Prince met young entrepreneurs who are developing environmentally sustainable start-ups through @princes_trust_nz’s Enterprise Programme, while The Duchess visited Kerikeri Primary School to meet children participating in the ‘Garden to Table’ programme. The initiative encourages children to grow their own vegetables in the garden and make recipes in the kitchen from the food they have grown. To end the day, The Prince visited the local fire station in Paihia, which was established in 1965. Fire and Emergency NZ relies on 11,000 volunteers to help keep communities safe. . 📸 Press Association / @clarencehouse

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Tom Hanks og Rita Wilson

Den Oscar-vindende skuespiller Tom Hanks og hans kone, skuespiller Rita Wilson, har begge været smittet med virussen i Australien. Det har den 63-årige skuespiller skrevet på sin Instagram-profil: 'Vi har Covid-19 og har derfor valgt at isolere os, så vi ikke spreder virussen yderligere.' Parret er i Australien, hvor Tom skulle have filmet scener til en ny film om Elvis Presley, inden han og konen blev syge. 'Der er ikke meget mere i det, end en-dag-ad-gangen-tilgangen, vel?' Skriver han på sin Instagram-profil. Tom Hanks og Rita Wilson er nu begge erklæret raske.

LÆS OGSÅ: Parterapeutens 3 tip til at undgå coronakrise i parforholdet 

Harvey Weinstein 

Den 68-årige tidligere filmproducer Harvey Weinstein sidder i isolation i fængslet, efter at han er blevet testet positiv for coronavirus. Harvey Weinstein blev den. 11. marts idømt 23 års fængsel for seksuelt overgreb mod tidligere produktionsassistent Mimi Haley og voldtægt af skuespiller Jessica Mann.

Mads Mensah

Den danske håndboldspiller Mads Mensah er også smittet med coronavirussen. Det fremgår af landsholdsspillerens tyske klub Rhein-Neckar Löwens hjemmeside. Han er i 14 dages karantæne med sin familie, hvilket han er forholdsvis positiv omkring: 'Mig og familien er i karantæne nu - så lang tid helt for os selv har vi aldrig haft før, så der var da allerede et enkelt plus,' skriver han på sin Instagram-profil.

View this post on Instagram

Så blev jeg også ramt af corona. Blev syg i fredags og testet samme dag og nåede at blive rask igen inden jeg fik svar søndag aften. Ikke de to bedste dage, men bestemt heller ikke de værste. Jeg er ikke interesseret i hverken at tale corona op eller ned. Det jeg gerne vil frem til er at jeg anså det for ret usandsynligt at jeg skulle have det. Bevæger mig ikke i den største kreds af mennesker og så vidt jeg ved har ingen af mine holdkammerater eller jeg selv haft kontakt med nogle af de “røde zoner”. Alligevel er det lykkedes mig at støve sygdommen op. Jeg havde aldrig ringet til vores holdlæge under normale forhold, og jeg var aldrig blevet testet hvis han ikke havde lokket en medarbejder fra den tyske sundhedsstyrelse til at få mig på listen. Derfor kunne jeg nemt have slået det hen som en almindelig influenza og tænkt at jeg var helt rask i morgen. Så havde jeg nok pakket Asta ned i bugabooen og smuttet en tur op i supermarkedet til formiddag - det er så rart at handle når der kun er mig og de gamle mennesker. Var nok også blevet enig med en af de gamle damer om hvor latterligt det var at der ikke var noget toiletpapir tilbage fordi folk er nogle fjolser. Asta ville nok have charmet den gamle dame lidt så hun lige blev nødt til at røre de kinder jeg har kysset på hele morgenen og som er fedtet lidt ind i kiks og savl💦.... Som sagt skal jeg hverken tale corona op eller ned, men det er her jo om man vil det eller ej og det synes jeg vi alle sammen bliver nødt til at forholde os til så vi kan passe på dem som ikke lige kan feje sygdommen til side på et par dage ved egen kraft. Mig og familien er i karantæne nu - så lang tid helt for os selv har vi aldrig haft før så der var da allerede et enkelt plus. Håber alle andre der også får en lidt anderledes hverdag lykkedes med at finde nogle plusser i det 😊

A post shared by Mads Mensah Larsen (@madsmensah) on

Daniele Rugani

Den 25-årige fodboldspiller, der til dagligt spiller for den Italienske fodboldklub Juventus, er den første fodboldspiller fra Serie A, som er smittet. Derfor er hele Juventus-truppen blevet sendt i karantæne – inklusiv hans berømte holdkammerat Cristiano Ronaldo. Ronaldo har valgt at forvandle sit hotel i Portugal til et midlertidigt hospital for at hjælpe med at aflaste de hospitaler, der er under enormt pres på grund af coronavirussen.

Sophie Grégoire Trudeau

Canadas premierminister Justin Trudeaus kone, Sophie Grégoire Trudeau, er testet positiv for coronavirus efter en rejse i Storbritannien. Den 48-årige premierminister udviser ikke selv symptomer, men er gået i karantæne for at være på den sikre side.

Thomas Kahlenberg

Den tidligere Brøndby- og landsholdsspiller blev testet positiv med coronavirus efter en rejse til Amsterdam. Det sendte blandt andet fire Superligaspillere fra Brøndby og Lyngby i karantæne, fordi de havde været tæt på Thomas, inden han vidste, at han var smittet. Kahlenberg er erklæret rask igen.

View this post on Instagram

Jeg er så ked af alt det, jeg har “sat i gang”. Folk der er sat karantæne osv. Jeg sender dem alle mange tanker, og håber ingen vil blive sygdomsramt. Indtil videre har ingen af mine nærmeste fået sygdomssymptomer. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft influenza, men jeg mindes, at det er stort set samme følelse. Symptomerne kom mandag aften, og tirsdag morgen tog jeg kontakt til lægen. Onsdag sen eftermiddag fik vi besked om, at Corona-testen desværre var positiv. Siden har jeg opholdt mig isoleret og myndighederne tog over for at kontakte alle, som de vurderede var i risiko for smitte. Min familie og jeg er mødt med så meget venlighed og så mange søde hilsener. Det er vi meget taknemlig for. Tak! Så hermed en hilsen herfra isolationen, med et ønske om et godt helbred til jer alle! Kærlig hilsen Thomas Kahlenberg

A post shared by Thomas Z. Kahlenberg (@tkahlenberg) on

Forkæl dig selv og få femina leveret hver uge. Køb et abonnement her

Begona Gomez

I en meddelelse fra Spaniens regering lyder det, at premierministerens hustru, Begona Gomez, er testet positiv for virussen. Udmeldingen kom blot få timer efter at premierministeren præsenterede Spaniens corona-nødplan.

LÆS OGSÅ: 12 serier, du skal se lige nu

Rudy Gobert

Den franske basketstjerne Rudy Gobert jokede om coronavirussen to dage inden, han selv blev smittet. Basketballspilleren jokede med situationen over for en række journalister på et pressemøde ved at røre ved alt – blandt andet deres mikrofoner. To dage inden han selv blev smittet.

'Jeg ville ønske, at jeg havde taget det mere seriøst. Og jeg håber, at alle andre gør det, for så kan vi klare det sammen,' siger han i en video på Twitter.

View this post on Instagram

I want to thank everyone for the outpouring of concern and support over the last 24 hours. I have gone through so many emotions since learning of my diagnosis…mostly fear, anxiety, and embarrassment. The first and most important thing is I would like to publicly apologize to the people that I may have endangered. At the time, I had no idea I was even infected. I was careless and make no excuse. I hope my story serves as a warning and causes everyone to take this seriously. I will do whatever I can to support using my experience as way to educate others and prevent the spread of this virus . I am under great care and will fully recover. Thank you again for all your support. I encourage everyone to take all of the steps to stay safe and healthy. Love.

A post shared by Rudy Gobert (@rudygobert27) on

Nadine Dorries

Imens briterne overvejde hvordan de skulle håndtere coronasmitten blev den britiske sundhedsminister, Nadine Dorries, testet positv for corona. Inden hun blev konstateret smittet, var hun en af nøglepersonerne i den britiske kamp mod virussen og har derfor deltaget i møder med over 100 personer. Nadine Dorries er nu erklæret rask.

LÆS OGSÅ: 10 tip: Sådan arbejder du hjemmefra

Olga Kurylenko

Virussen har også ramt den 40-årige James Bond-skuespillerinde Olga Kurylenko, der nok er bedst kendt for sin rolle i Bond-filmen ’Quantum of Solace’, men har også medvirket i ’Hitman’ og ’Oblivion’. Hun giver sine følgere på Instagram følgende opfordring: 'Pas på jer selv og tag det her alvorligt'. Skuespillerinden er allerede erklæret rask igen. 

Kristoffer Hivju

Den norske 'Games of Thrones'-stjerne Kristoffer Hivju er også testet positv for covid-19. Det skriver skuespilleren på sin Instagram, hvor han samtidig opfordrer alle til at tage virussen alvorligt. 'Min familie og jeg er selvisolerede derhjemme, så længe det tager. Vi har et godt helbred - jeg har kun milde symptomer på forkølelse. Der er mennesker med højere risiko for, hvem virussen kan være en farlig diagnose, så jeg opfordrer jer alle til at være ekstremt omhyggelige: Vask dine hænder, hold 1,5 meters afstand fra andre, gå i karantæne. Bare gør alt hvad du kan for at forhindre virussen i at sprede sig. Sammen kan vi bekæmpe denne virus og afværge en krise på vores hospitaler. Pas på hinanden, hold afstand og hold dig sund,' skriver han.

View this post on Instagram

Greetings from Norway! Sorry to say that I, today, have tested positive for COVID19, Corona virus. My familiy and I are self-isolating at home for as long as it takes. We are in good health - I only have mild symptoms of a cold. There are people at higher risk for who this virus might be a devastating diagnosis, so I urge all of you to be extremely careful; wash your hands, keep 1,5 meters distance from others, go in quarantine; just do everything you can to stop the virus from spreading. Together we can fight this virus and avert a crisis at our hospitals. Please take care of each other, keep your distance, and stay healthy! Please visit your country's Center for Disease Control's website, and follow the regulations for staying safe and protecting not just yourselves, but our entire community, and especially those at risk like the elderly and people with pre-existing conditions. @grymolvaerhivju #fightcorona #solidarity #takecare #folkehelseinstituttet Thanks to @panoramaagency

A post shared by Kristofer Hivju (@khivju) on

Idris & Sabrina Elba

Den 47-årige engelske skuespiller Idris Elba, der blandt andet er kendt for sine roller i tv-serierne 'The Wire' og 'Luther', har fortalt på Twitter, at også han er smittet med corona. Derfor er han i selvisolation med konen Sabrina Elba, som nu også er smittet med virussen. 'Vi lever i en opdelt verden lige nu, men det er tid til at udvise solidaritet og tænke på hinanden. Der er mange mennesker, der har mistet nogen, de holder af. Det er alvor,' skriver han opslaget.

Donald Trump testet for coronavirus

Den amerikanske præsident, Donald Trump, må siges at have skiftet kurs, når det kommer til coronavirussen. I begyndelsen af virussens udbredelse kaldte han den for 'a hoax', et svindelnummer, skabt af Demokraterne. 

Siden hen har Donald Trump erklæret krisetilstand i USA og valgt at lukke de amerikanske grænser for at undgå spredningen af virussen.

Trump er også blevet testet for coronavirus, efter han har været i selskab med den brasilianske præsidents pressesektretær, der nu er smittet med coronavirus. 

Donald Trumps læge har efterfølgende oplyst i en pressemeddelelse fra Det Hvide Hus, at præsidentens test er negativ.

Heidi Klum og manden også testet

Den tyske topmodel Heidi Klum har bekræftet, at hun og manden Tom Kaulitz også er blevet testet for coronavirus, efter at de begge har været syge med symptomer hele sidste uge. Ingen af dem er heldigvis smittet. 

View this post on Instagram

Like many of you, I also have been sick all week and, unfortunately, my husband who returned from his tour a couple of days ago is also feeling ill. To be safe, we are staying apart until we get the results of our Coronavirus tests (that we were finally able to get today) back. We don’t want to spread germs and risk others getting sicker... even each other! As much as I want to embrace him and kiss him, it is more important to do the right thing and not spread further. ❤️ These are strange times... but in these moments, you remember what’s really important- the people you love and keeping them safe. Social distancing is what we all need to do right now to be responsible citizens of the world. We are all in this together and it is up to us to protect our loved ones, and our neighbors and our communities. Please listen to the officials and stay at home if you can and physically distance yourself from other people… especially if you are not feeling well. I see all the beautiful things people are doing for each other all over the globe and that gives me hope! Sending all of you love and positivity and healing vibes… together we can get through this but we need to be proactive so that we can all have a bright and healthy future. 🥰😷✌🏻🧼❤️ #socialdistancing #washyourhands #stayput #bekindtoeachother

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Jesper Buch og andre iværksættere i karantæne

Iværksætter og medvirkende i Løvens Hule Jesper Buch er gået i 14 dages karantæne, efter han og 400 danske iværksættere har været samlet på den spanske solkyst til et iværksætter-event. Det skriver Finans.dk. 

En af deltagerne til arrangementet fik beskeden om, at personen var testet positiv for coronavirus hjemme i Danmark, skriver Berlingske. Deltageren var efterfølgende gået i isolation på sit værelse.

Jesper Buch, der var arrangøren bag Seedster-arrangementet, opfordrer nu alle deltagere til eventet til at blive hjemmede de kommende uger.

Kendte går i frivillig karantæne 

Andre kendte som Emily Ratajkowski, Orlando Bloom og Charles Barkley har meldt ud, at de frivilligt er gået i karantæne.

Supermodellen Naomi Campbell bruger sin indflydelse på at sprede hygiejne-råd for at mindske smitten. Den 49-årige model lagde tirsdag billeder op af sig selv – i ført beskyttelsesdragt, lyserøde latexhandsker, beskyttelsesbriller og maske - fra lufthavnen i Los Angeles, for at vise hvor alvorligt hun tager pandemien.

LÆS OGSÅ: Kourtney Kardashian elsker sine strækmærker 

Læs mere om: