Kendte

Disse Hollywood-stjerner ligner hinanden på en prik

Der findes også hemmelige tvillingepar i Hollywood. I hvert fald er der flere af de kendte, der til forveksling ligner hinanden. Kan du se ligheden?

Alle mennesker er født med hver deres særpræg - heldigvis!

Men indimellem er der et ansigtstræk, der går igen hos nogle af os, og det sker også i Hollywood. Måske har du selv fået at vide, at du ligner en kendt, eller kigget på en veninde og tænkt, at de lignede en bestemt kendis?

Vi har samlet en bunke Hollywoodstjerner, der har en kendt kollega, der ligner dem på en prik – eller hvad synes du?

Supermodellen Alessandra Ambrosio og 80'ernes største supermodel, Cindy Crawford

Der er 15 år mellem dem, men de kunne sagtens ligne søstre. Deres udseende har gjort dem til nogle af hver deres generations største modeller. Alessandra Ambrosio er fra Brasilien, og Cindy Crawford er fra USA.  

Skuespiller Amy Adams og skuespilleren Isla Fisher

Amy Adams og Isla Fisher bliver virkelig ofte forvekslet. Faktisk lavede Isla Fisher en sketch på talkshowet Jimmy Kimmel Live!, hvor hun fortæller om forskellige akavade situationer, hvor hun er blevet forvekslet med Amy Adams.

Skuespiller og komiker Will Ferrell og trommeslageren fra Red Hot Chili Peppers, Chad Smith

Wow! De her er blevet forvekslet så længe, at de selv ofte laver grin med det. I 2014 mødtes de i en tromme-battle i The Tonight Show with Jimmy Fallon.

Skuespiller Reese Witherspoon og skuespiller Alexis Bledel

Reese Witherspoon er kendt som charmerende blondine, men faktisk er hendes naturlige hårfarve brun. Da hun i en periode var mørkhåret blev ligheden mellem hende og skuespilleren Alexis Bledel slående.  

LÆS OGSÅ: Før og efter - kan du genkende stjernerne?

Skuespiller Jennifer Coolidge og skuespilleren Daryl Hannah

De to skuespillere er næsten lige gamle, og de kunne ligne tvillinger. Man skulle måske tro, at de kæmper om de samme roller, men Jennifer Coolidge er særligt kendt for sjove roller i blandt andet "American Pie" og "Blondinens Hævn". Daryl Hannah er derimod mest kendt for actionfilm som "Kill Bill".

Tidligere supermodel Helena Christensen og skuespilleren Cameron Diaz

Helena Christensen og Cameron Diaz var begge 1990'ernes helt store stjerner. Helena var en af de mest populære modeller, og Cameron startede også som model, men skiftede til skuespil i midten af 1990'erne. 

Skuespiller Jessica Alba og sangerinden Alicia Keys

De ligner hinanden meget, især omkring øjnene, og så er der kun tre måneders aldersforskel. De har været veninder siden starten af 2000'erne, og begge går meget op i naturlig skønhed.

Skuespiller Angelina Jolie og skuespilleren Megan Fox

Da Megan Fox brød igennem i Hollywood, var Angelina Jolie allerede etableret. Men medierne var ikke længe om at stille spørgsmålet, om Megan ville overtage Angelinas roller. Deres udseende er meget ens med de blå øjne, det mørke hår og de fyldige læber. 

Forkæl dig selv og få femina leveret hver uge. Køb et abonnement her

Tidligere supermodel Christy Turlington og skuespilleren Jessica Biel

Selv om der er 13 år mellem dem, kunne de nærmest udgive sig for at være tvillinger.

X-Files-skuespilleren Gillian Anderson og "Fifty Shades of Grey"-stjernen Dakota Johnson

Det er utroligt, hvor meget de ligner hinanden. Især når man tænker på, at der er 21 år mellem dem. Sjovt nok har de begge spillet over for Jamie Dornan inden for de sidste par år. Gillian Anderson i serien "The Fall" og Dakota Johnson i "50 Shades of Grey"-trilogien. 

Skuespilleren Emma Stone og skuespiller Lindsay Lohan

Emma Stone og Lindsay Lohan er selv klar over, at deres røde lokker får dem til at ligne hinanden. I 2017 tweetede Lindsay, at hendes fødselsdagsønske var en Mean Girls 2 film, hvor de skulle spille sammen, fordi de ser ens ud.

Skuespiller Leelee Sobieski og skuespilleren Helen Hunt

Der er 20 år mellem dem, men de ligner hinanden på en prik. LeeLee har udtalt til Entertainment Weekly, at det bestemt ikke er en dårlig ting, at folk synes, de ligner hinanden.

Skuespiller Javier Bardem og skuespilleren Jeffrey Dean Morgan

Et af de vildeste par på listen. Begge skuespillere bliver ofte kaldt den andens navn, og på et tidspunkt fik Jeffrey Dean Morgan Javier Bardem i fedtefadet, da nogle fotografer råbte "Javier!" efter ham, og han rakte langefingeren i vejret.

Skuespilleren Zooey Deschanel og sangerinden Katy Perry

Zooey Deschanel og Katy Perry har hørt om deres lighed så ofte, at Zooey Deschanel synes, det er irriterende. Hun har blandt andet fortalt MTV, at hun blev beskyldt for at være i byen og drikke sig fuld, når hun egentlig var derhjemme i nattøj, fordi folk troede, de havde set hende.

Skuespiller Keira Knightley og skuespilleren Natalie Portman

De to skuespillere ligner hinanden så meget, at Keira Knightley blev castet til Star Wars filmene, som Natalie Portman allerede var med i, hvor hun spiller Natalies dobbeltgænger.

Skuespiller Kristen Stewart og skuespiller Alicia Silverstone

Til trods for deres 13 års aldersforskel ligner de to skuespillere hinanden. 

Skuespiller Kyra Sedgwick og skuespilleren Julia Roberts

De to skuespillere er ikke i familie, selv om man skulle tro det. Til gengæld spillede de søstre i filmen "Something to talk about" fra 1995.

Skuespiller og model Lake Bell og skuespilleren Amanda Peet

De to skuespillere får ofte at vide, at de ligner hinanden. Lake Bell har udtalt, at hun tager det som et stort kompliment, når folk tror, hun er Amanda Peet. For hun er dygtig og gudesmuk.

Skuespiller Melanie Griffith og skuespilleren Meg Ryan

De to skuespillere er ofte blevet forvekslet, men hyppigheden er steget i de seneste år, efter de begge har fået en del botox.

Skuespiller Carey Mulligan og skuespiller Michelle Williams

De har begge en meget karakteristisk blond pixie-cut, og så minder deres kropsbygning også meget om hinanden.

Sangerinden Nelly Furtado og skuespiller Courtney Cox

Selv om der er nogle år mellem dem, er der noget særligt ved deres udstråling med det mørke hår og de klare blå øjne. 

Skuespilleren Nicole Kidman og skuespiller Renee Zellweger

De to skuespillere spillede over for hinanden i filmen "Cold Mountain" fra 2003.

Sangerinden Rita Ora og sangerinden Rihanna

De to sangerinder har en meget ens teint, og så er deres tøjstil så ens, at man skulle tro, de deler klædeskab. Rita Ora har ofte fået at vide, at hun ligner Rihanna, og det tager hun som et kompliment.

Model og skuespiller Lake Bell og tidligere supermodel Stephanie Seymour

Selv om der er 10 år mellem dem, og Lake Bell i dag arbejder med skuespil i stedet for modelarbejde, er der mange, der påpeger ligheden mellem dem. 

Beverly Hills-stjernen Shannen Doherty og skuespilleren Zooey Deschanel

Endnu en lookalike med Zooey Deschanel. Der er bare noget ved det sorte hår med tungt pandehår, lys hud og blå øjne.

Og endelig Gwyneth Paltrow og Brad Pitt - mens de stadig var kærester. Så bliver det ikke mere yndigt, vel?

For et par år siden, var der nogen, der påpegede, at Brad Pitt altid lignede sine kærester. Og internettet elskede det. Gwyneth Paltrow kommenterede endda situationen på Instagram: "Or we like to look like him. Let's face it".

Læs mere om: