Sex og erotik

Kvindens gang fortæller, hvilken orgasme hun har fået

Der er videnskab, der redder menneskeliv eller opdager nye horisonter og så er der den videnskab, som vist mest kan bruges til at tilfredsstille ens egen indre nysgerrighed på, hvad andre mennesker går og laver. Den her opdagelse er en af de sidste…

At læse andre menneskers kropssprog er en disciplin, som de fleste nok benytter sig af i hverdagen. Enten bevidst eller ubevidst. Den her opdagelse ligger lidt i tråd med det, men tager alligevel tolkningen af kropssproget en tand længere. En gruppe sexologer fra det belgiske universitet Universite Catholique de Louvain har nemlig forsket i, hvordan man kan se på en kvindes gang, om hun har fået orgasme - eller rettere: Hvilken type orgasme, hun har fået: En 'almindelig' udvendig orgasme eller en indvendig g-punkts orgasme.

> Alt det kvinder ikke ved om sex

Sexologerne samlede en gruppe kvinder. Halvdelen havde aldrig haft g-punkt orgasme, mens den anden halvdel havde. Og så bad de simpelthen kvinderne gå en tur hen over gulvet. Sexologerne skulle så, baseret på deres gang, gætte hvilke af kvinderne, der hørte til hvilken gruppe. Og de gættede rigtigt hele 81,25 pct af gangene.

Ifølge forskerne skulle de kunne se forskel på kvinderne ved at de, som havde oplevet en g-punkts orgasme, havde længere skridt, bevægede deres hofter mere og slappede af i ballerne, når de gik, mens de, som ikke havde oplevet det, gik mere stift og anspændt.

Læs mere om undersøgelsen her

> Derfor får mange kvinder ikke orgasme

> Læs her hvad sexologen mener du gør forkert i sengen på Oestrogen.dk

Læs mere om: