Sommerhoroskop
Horoskoper

Vædderens sommer-horoskop: Der er én særlig ting, du bør undgå

13. juni 2023
Af astrolog Cathrine Oppenheim
Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix
Måske er dette sommeren, du bør fokusere på familien, får lidt ekstra ind på bankkontoen, med fordel kan starte på en ny hobby – eller måske burde rejse alene? Læs, hvad dit horoskop siger om netop din sommer.

Generelt

Konstruktive indflydelser præger de tre sommermåneder, hvor du kan bevæge dig i et tempo, der passer til dig. I juni måned har du en del at gøre med en person, som du er på bølgelængde med, og som du kender fra dit nærmiljø – eller måske endda er i familie med.

Sammen får I gjort en forskel og begge nyder I det fine samarbejde. Du vil dog have en underliggende fornemmelse af rastløshed det meste af juni, som kulminerer omkring 26. juni.

Derefter kan du bedre slappe af. Bedst er det, hvis du undgår at forpligtige dig til noget, hvor du føler dig fastlåst. Der kan være nogle krav eller forventninger, der gør sig gældende sidst i juli, og den fornemmelse er måske værd at se nærmere på for at bringe den sag ud af verden. Dine bedste stunder ligger i august.

Kærlighed

Du vil især i juni måned være optaget af dit kærlighedsliv, hvilket naturligvis afhænger af din status som henholdsvis ægtefælle eller single. I det faste parforhold vil du måske savne noget engagement fra din partner.

Afstanden kan være stor, og I kører evt. på rutinerne. Du har stor lyst til at opleve noget sammen med din ægtefælle i juni og indtil midten af juli.

Senere på sommeren vil I prioritere aktiviteter hver for sig, som kan give mere dynamik i forholdet. I slutningen af august er din partner 100 procent i centrum.

Vædderens højdepunkt

Det tidspunkt, hvor du virkelig er i dit es, ligger i starten af august. Her har du stærk medvind og nyder goodwill. Indtægter, som du måske ikke havde regnet med, finder vej og giver et godt tilskud til din ”feriefond”, der kommer dig til gode, hvis du endnu ikke har afholdt din ferie.

Er du single, ser det anderledes ud for kærligheden. Mulighederne for dating er ikke mange, men dem, der er, kan blive succesfulde.

Det vil især være i juni måned, at du dater og får kærlighedsoplevelser. Chancerne for at møde en person i august, som du matcher godt med, er stor.

Er du involveret i en date omkring den 22. august, kan du være meget i tvivl om, hvor det fører hen, og det er en god idé, at du ser tiden an og undgår at tage en beslutning.

Dine følelser blusser op omkring 25. august, hvor en gammel kærlighed kan krydse din vej og får nogle følelser til at genantænde.

Familie

Det tyder på, at du finder ro i forhold til familien i år, og der vil være mange dage, som du kan disponere over til egne projekter.

De første tre uger af juni er velegnede til familieaktiviteter, men du har det bedst, hvis det kan foregå spontant og uden for megen planlægning.

I juli måned er det klogt ikke at have for mange aftaler, det kan ødelægge noget af glæden, og du kan føle dig fastlåst. August ser bedre ud i forhold til familiesammenkomster.

Generelt vil familien trives bedst i juni og i det meste af juli. Der vil være ro på, og man kan komme hinanden nær.

Økonomi

Som udgangspunkt er det altid klogt at have styr på økonomien, men i disse tider kan det være lettere sagt end gjort. Sidst i juni kan du blive lidt nervøs i forhold til nogle pengeanliggender, hvor du ikke helt kan regne ud, hvad der kommer til at ske. Til gengæld oplever du andre tendenser i starten af august.

Ferie

Måske har du valgt at lægge din årlige sommerferie i august. Er det tilfældet, vil rejselysten være markant i starten af august. Du kan finde på at tage en impulsiv beslutning midt på måneden og købe en afbudsrejse. Du vil nok vælge en destination, hvor du samtidig kan klare nogle forretninger. Endelig kan det være, at du går efter en sundhedsrejse, hvor ånd, sind og krop er i centrum.

Læs også