Sommerhoroskop
Horoskoper

Tvillingens sommer-horoskop: Kærligheden vil blomstre på det her tidspunkt

13. juni 2023
Af astrolog Cathrine Oppenheim
Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix
Måske er dette sommeren, du bør fokusere på familien, får lidt ekstra ind på bankkontoen, med fordel kan starte på en ny hobby – eller måske burde rejse alene? Læs, hvad dit horoskop siger om netop din sommer.

Generelt

Det bliver en god sommer. Du har det godt med dig selv i juni og juli. Måske starter juni på en måde, hvor du bliver nødt til at lægge dine planer om. Men det er ikke noget, der ødelægger dine ferieplaner.

I første halvdel af juli er du meget direkte i din måde at være og kommunikere på, idet du synes, der er noget – måske tabubelagt – der skal frem i lyset.

I starten af august kan du møde modstand i forbindelse med arbejdsopgaver. 23. august sætter du farten ned, det er tid til at reflektere og til at gøre noget ved din bolig.

Kærlighed

Som ovenfor nævnt er der lagt op til en forrygende god periode. Alt efter hvor du befinder dig på kærlighedens vej, er der gode oplevelser i vente, både for dig, der lever i et fast forhold og for dig, der måske møder kærligheden i år.

Er du single og har besluttet dig for at søge efter en livsledsager, er der mange chancer for, at det lykkes. Starten af juli og slutningen af måneden er oplagt til dating.

I det faste parforhold kan du opleve, at partneren har fået mere ro på sig, og det er noget, du måske skal vænne dig til. Sammen kan I få en meget intens periode, hvor starten af juli og midten af august er de bedste stunder, I har sammen.

I juli måned har du behov for at dyrke den nære kærlighed med din partner, og betingelserne for at få kærligheden til at blomstre bliver næppe bedre end dér.

Familie

Har du nogle planer for din bolig i de kommende måneder, vil det især være fra slutningen af juli, at du har mest energi til det.

Der er især to tidspunkter, hvor der kan opstå situationer, der kræver, at du håndterer det på en særlig måde. Det er i dagene op til den 10. juli, hvor du kan fornemme, at der er noget, der bør tales om, men som sikkert ikke er så nemt at tale om.

Du vil føre an i den måske svære samtale. Senere i perioden, omkring 2. august, kan der være noget, som forsinker dine projekter, og hvor du må finde andre løsninger.

Økonomi

Overordnet set har du en fornuftig tilgang til økonomi, og derfor vil der næppe være de store overraskelser i vente hen over sommeren. Du har planlagt det meste.

Skulle der mod forventning alligevel dukke en økonomisk bekymring op, vil det ske i sidste halvdel af juli, og det kan bl.a. handle om, hvordan du og din partner har valgt at fordele udgifterne. Sidst i juli og august kan du havne i en økonomisk klemme.

Tvillingernes højdepunkt

Det tidspunkt, hvor du har størst energi, ligger i starten af juli og midt august. Ophold på steder hvor du kan være ugenert eller dyrke en form for meditation/mindfulness, vil passe dig. Hele sommerperioden vil være uden hindringer eller aflysninger, så du kan roligt planlægge de aktiviteter, som du har valgt, skal indgå i ferieperioden.

Her er det vigtigt at forstå baggrunden, så du kan gøre noget effektivt ved det fremover. Kort sagt, du bør ændre på nogle økonomiske dispositioner.

Ferie

Der vil være frit slag i hele perioden for afholdelse af ferie, dog skal det betones, at du fra 11.–28. juli er i et meget festligt og ubekymret humør, så det vil være naturligt at lægge ferien der.

August måned byder på meget mere ro, hvor du sammen med familien kan finde den fred, du har behov for, og det er derfor også oplagt at lægge ferien der. Kulturoplevelser af alle slags er dine favoritter.

Måske du kan lægge ferien i nogle rammer, hvor du får disse behov opfyldt? Teaterverdenen kan være i fokus, enten hvor du selv optræder (amatør?) eller som tilskuer.

Du kan desuden finde på at opsøge messer, hvor indretning og arkitektur også indgår. Sidst, men ikke mindre vigtigt, vil du dyrke kærligheden, dér hvor du finder den.

Læs også