Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Tvilling

Årshoroskop
2018

Året som helhed 

Du tager fat på året i et højt tempo, hvor du har travle dage. Både fysisk og psykisk har du et større overskud. Men pas alligevel på med ikke at presse dig selv for hårdt. Lyt især til kroppens signaler fra maj, hvor du kan opleve en indre uro, der kræver, at du arbejder med dine dybere lag. Det er noget, du kan få helt styr på hen over sommeren. Selv om du er sund og rask, kan sundhed ligge dig på sinde, og du bliver en mere kritisk forbruger. Det kan være, du vælger økologi eller at du generelt sammensætter din kost på en mere fornuftig måde.  Dine ressourcer optager dig, og det kan være både skat, fællesøkonomi eller offentlige indtægter der begrænser dig. De samme begrænsninger kan du møde, hvis du vil låne. Skab dig din egen indtægt, og afhængigt af din alder – overvej pensionsopsparing.   

Job 

Et kreativt arbejdsprojekt har set dagens lys, og det kan du komme videre med i år. Du starter året med meget arbejde, og travlt får du også i april og til september. Selv om det er lysten, der driver værket, er der grund til ikke at drive rovdrift på dig selv. Er arbejde ikke relevant for dig, kan det være et humanitært eller politisk arbejde, du kaster dig over. Du har under alle omstændigheder mulighed for at bryde igennem med det, du brænder for, og det vil helt sikkert også kunne ses på dine indtægter.  

Kærlighed 

Arbejdsglæden er intakt, og det er kærligheden i dit parforhold helt sikkert også, og derfor må du kunne dele sol og vind lige, så arbejdet ikke får al din opmærksomhed. Er du i et forholdsvis nyt forhold, er der gode muligheder for at gøre dette både mere fast og stabilt. Du har drømme og forventninger til kærligheden, der ikke altid er let at sætte ord på. Især fra slutningen af juli til slutningen af august er kommunikation ikke let og der er misforståelser i luften, hvilket også gælder i andre sammenhænge. Fra starten af november får du medvind i dit parforhold såvel som i andre nære relationer.  

Årets muligheder 

Din arbejdsindsats bærer frugt.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om tvilling

Du er indbegrebet af charme, nysgerrighed, og imødekommenhed. Du er god til at få dine budskaber igennem, hvad enten det er igennem kommunikation, salg eller handel. At rejse er at leve er dit motto, foruden at læse, studere, og samtale med andre mennesker. Du er faktisk typen, som kan sælge sand til Sahara, som man siger. Du er også en person, som udmærket kan have to jobs.