Sommerhoroskop
Horoskoper

Skyttens sommer-horoskop: Der venter dig mange gode oplevelser

13. juni 2023
Af astrolog Cathrine Oppenheim
Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix
Måske er dette sommeren, du bør fokusere på familien, får lidt ekstra ind på bankkontoen, med fordel kan starte på en ny hobby – eller måske burde rejse alene? Læs, hvad dit horoskop siger om netop din sommer.

Generelt

Du kan se frem til sommeren. Du har allerede fra maj sat dit ellers så travle liv ned i gear og kan derfor fordybe dig i dine interesser. Du mærker en indre ro.

Når det er sagt, vil der være nogle Skytter, der fornemmer en svag og underliggende uro. Det kan handle om, at du gerne vil ændre på nogle rutiner i hverdagen, men du ved endnu ikke helt hvordan.

Kærligheden

Normalt prioriterer du både kærlighed og romantik. Det gælder også i sommer.

I det faste parforhold er der mange gode oplevelser med din udkårne. De vil især udspille sig i starten af juli og i midten af august. Sommeren i år er måske lidt speciel, da både du og din partner har en meget dynamisk grundenergi.

I stortrives i hinandens selskab og får bekræftet kærligheden. For dig gælder det dog, at du har svært ved at slippe hverdagen og de ting, som du er ansvarlig for. Din partner påvirkes meget let af dit humør og vil derfor være med på de ting, som du finder på.

Skyttens højdepunkt

Hele sommerperioden er optimal for dig til at folde dig ud og vise hele paletten af, hvad du indeholder. Du har alle muligheder for at forbedre hverdagen og dens muligheder, og du vil også få stor sparring og hjælp fra familien. Hele perioden er optimal til at holde fri og ferie. Dog vil starten af august være helt optimal.

Er du single, vil der være mange muligheder for at møde en kæreste i sommer. Dagene omkring den 19. juni skal særligt fremhæves, for her er chancen for at møde et match, som er lige dét, du har drømt om.

Helt magisk kan det blive i dagene omkring den 1. august. Her kan du møde en dynamisk og energisk person, som på mange områder har de samme livsværdier som du selv, og som passer perfekt ind i din tilværelse lige nu.

Familien

Det kan være, at familien har taget hul på nogle projekter, der længe har været på tegnebrættet. F.eks. boliganliggender. Måske er der nogle vandskader, der skal repareres? Eller uafklarede spørgsmål vedrørende hjemmet eller familiemedlemmer, der endnu ikke er faldet på plads.

Det er alt sammen noget, som du bør give opmærksomhed. Nogle Skytter vil måske stifte hjem for første gang, og dermed følger en del investeringer.

Andre Skytter køber sig måske et sommerhus eller en byggegrund for at starte fra bunden. Inden for de næste par år har du alle chancer for at få vigtige bolig- eller familieønsker opfyldt.

Særlig anden halvdel af juni giver dig de rette rammer til at få nogle ting på plads. Børn eller børnebørn kommer til at fylde i juli og august, hvor du indser, at det giver mening at sætte nogle konkrete grænser for, hvad du vil tillade i dit hjem.

Økonomi

Det er især i juni, du kan tage det afslappet med din økonomi. Måske har du sparet op, eller du får nogle penge fra en ældre person i familien.

Derfor er det oplagt, at du lægger nogle af de overskudsmidler til side til senere brug. For både i juli og august er det klogt at holde lidt igen, da ekstraudgifter kan dukke op. Måske har dine børn brug for økonomisk støtte eller tilskud.

Ferie

Aktiv ferie er noget, du sætter pris på, og som giver mening for dig. Fysiske udfordringer er lige dig, for det giver overblik og perspektiv på tilværelsen.

Der er stor sandsynlighed for, at du vælger at holde din ferie på steder, du kender, måske i hjemmevante omgivelser, for bl.a. at tage dig af alle de ting, der har hobet sig op i forbindelse med boligen.

Læs også