Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Skorpion

Årshoroskop
2018

Året som helhed. 

Energien er på toppen fra starten af året, hvor du træffer vigtige beslutninger og kan tage hul på noget helt nyt i dit liv. Især i januar, april og september er din gennemslagskraft stor, og du kan bryde igennem med synspunkter og holdninger. Månederne er gode til alle former for kommunikation, dog kan april drille lidt, hvor du bør være mere omhyggelig og tydelig med dine budskaber. Din koncentrationsevne stiger, og det kan få dig på skolebænken eller måske til selv at formidle din viden. Det kan godt være situationen er krævende, men stol på dig selv, for du har evnen til at gennemføre. Det kan være via uddannelse, men også på andre måneder, at du udvider din omgangskreds og dit netværk. Frem til starten af november viser du mere glæde og begejstring og kan endda være heldig. Herefter er det din økonomi, du får medvind omkring.  

Job 

Året kan sagtens starte med et nyt job eller helt nye opgaver, og det er noget, du trives fint med. Der bliver en del nye ting du må sætte dig ind i, hvilket i sig selv kan være krævende. Med det held der følger dig det meste af året, har du mulighed for at arbejde med mere af det, der interesserer dig. Det kan være din interesse, dit talent eller mere bløde værdier, der kommer indover dit arbejdsområde. Efter sommerferien glider samarbejde ekstra godt, og du får også her kontakt til flere kunder, kolleger eller andet jobmæssigt netværk.  

Kærlighed 

Børn kommer først og fremmest til at mærke din kærlighed. Det kan være dine egne eller børn i familien, men det kan også være det forhold, at du selv får børn og den kærlighed, som opstår her. Lever du i et etableret parforhold, kan det få et frisk pust af fornyelse. Her er det måske især din partners forhold, der ændrer sig, men som igen vil få indflydelse på jeres samliv. For den single Skorpion blomstrer romantikken især til maj og i august.   

Årets muligheder 

Heldet er med dig.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om skorpionen

En særlig evne til at gennemskue andre mennesker er til stede, ligesom man her finde de bedste psykologer og psykoterapeuter, samt indenfor bankverdenen, regnskaber, revision, ligesom de også mestrer hemmelighedens kunst til fulde. En Skorpion ønsker at have check og kontrol på ting og sager omkring sig, og er f.eks. ikke tilbageholdende med at bruge en smule manipulation for at får det, som den gerne vil. De er også hemmelighedsfulde, eller er gode til at finde ind til andres hemmeligheder.