Horoskoper

Her er dagens horoskop for torsdag den 11. februar

af Astrolog Brian Teglgaard 10. august 2017
Foto: Shutterstock
Find dit stjernetegn her i dagens horoskop, og se, hvordan dagen i dag bliver.

Vædderen

Der er kærlige og festlige toner omkring dig. Det kan være venner, der skaber en mindre fest, men også din partner, der får særlig opmærksomhed.     

Tyren

Der er et særligt held omkring dig, og det kan du bruge til at fremme din arbejdsmæssige position. Det kan også være, du føler dig mere populær end normalt.

Tvillingen

Der er personer omkring dig, der skaber en god stemning, og det er lige, hvad du har brug for. Det kan også være din partner, du ser i et romantisk skær.  

Krebsen

Stemningen er god, og det får alting til at glide på en let og ubesværet måde. Der bliver arbejdet sammen om de fælles store udfordringer.   

Løven

Befinder du dig hjemme og ikke alene, er det oplagt at gøre noget for dit nære forhold. Prøv at vise din partner lidt mere opmærksomhed og se, hvad der sker! 

Jomfruen

Dagligdagen kan blive en hel del mere festlig end den plejer at være. Omgiver du dig med dine nærmeste, er det sikkert dem, der bidrager til festlighederne.  

Vægten

Du kan få masser af inspiration af andre, og det kan være meget givende at slå sig løs på en måde, du ikke plejer. Du har masser af håb og optimisme. 

Skorpionen

Stemningen kan blive både festlig og løssluppen hjemme hos dig. Det kan betyde, at det er svært at koncentrere sig om hjemmearbejdet. 

Skytten

Nu besidder du de mest kærlige og skønne aspekter, der øger din charme og fysiske udstråling. Du formår at udtrykke dig med de helt rigtige ord. 

Stenbukken

Dine tanker kan omhandle økonomiske forhold, der også kan føre til forhandlinger. Det viser sig at forløbe bedre end du har frygtet. 

Vandmanden

Der er mennesker, der gør et stort indtryk, og det kan både være venner tæt på, men også fra udlandet, som påvirker dig på en særlig måde.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Fisken

En samtale eller et møde sætter noget særligt i gang hos dig. Umiddelbart er indtrykket positivt og kan gælde en idé eller personen, du er kommet i kontakt med.