https://imgix.femina.dk/2021-02-19/JOMFRU--1.png
HOROSKOP

Her er dagens horoskop for tirsdag den 30. marts

4. februar 2021
af Astrolog Brian Teglgaard
Illustration: Gry Futtrup Rasmussen
Find dit stjernetegn her i dagens horoskop, og se, hvordan dagen i dag bliver.

Horoskop for 30. marts 2021

Din uge står skrevet i stjernerne. Læs dit horoskop for ugen her!

Vædderen

Hold den gode tone og sørg især for, at ingen bliver overset eller overhørt. Der skal være tid til trøst, omsorg og en særlig form for opbakning.

Tyren

Er du ramt af en særlig følelse, kan du trænge længere ind i denne for at undersøge, om den nu også er ægte. Du får et praj om, hvor virkeligt det er.

Tvillingerne

Det er ikke let at se klart, og der kan være andre, der bringer dette på banen, og andre vil også være flittige til at fortælle om den sandhed, de ser.

Krebsen

Dit udsyn bliver bredere, men det er, når du fokuserer på ganske få ting, at du kan fornemme, dit overblik indfinder sig. Du går fra kaos til klarhed.

Løven

Nu kan du få rettet op på de misforståelser, der har hængt i luften. Måske er det ikke dig, der kan tage æren, men nyd alligevel de klare budskaber!

Jomfruen

Din omsorg er særlig stærk overfor en, der står dig nær. Her er der næsten ingen grænser for, hvor langt du vil gå. Netop derfor bør du måske sætte en grænse.

Vægten

En fælles investering eller et større køb optager dig. Der er både fordele og ulemper, så pas på, du ikke lader dig presse eller overtale.

Skorpionen

Bruger du ikke din energi på jobbet, kan du være den, der får tingene til at ske på hjemmefronten. Her bliver der indgået hurtige aftaler.

Skytten

Aftaler med venner kan indgås, og her er der plads til at være spontan. Det er ikke alle, der er lige så hurtige, og i visse tilfælde bliver din tålmodighed sat på prøve.

Stenbukken

Du kan være grebet af nogle følelser, der får dig i en sjælden sentimental stemning. Lukker du alt andet ude, er der her risiko for, at der opstår misforståelser.

Vandmanden

Du er både hurtig og spontan i den måde, du tager kontakt til andre på. Det kan sagtens føre et ønske om mere med sig. Det skal dog helst være gensidigt.

Fisken

Alle, der kommer til dig i dag, bliver mødt af dine åbne arme. Du giver alt, hvad du har på en kærlig, ærlig og oprigtig måde. Glem ikke dig selv!

Læs også