HOROSKOP

Her er dagens horoskop for tirsdag den 23. februar

af Astrolog Brian Teglgaard 1. januar 2021
Illustration: Gry Futtrup Rasmussen
Find dit stjernetegn her i dagens horoskop, og se, hvordan dagen i dag bliver.

Vædderen

Du holder dig dit mål for øje og ønsker en helt fast og stringent rytme. Det kan forstyrre dig, hvis familien eller dit øvrige bagland laver postyr.

Tyren

Hvad hjertet er fuldt af løber munder over med, og det er ikke alt, hvad du siger, der giver en mening og sammenhæng for dine omgivelser.

Tvillingen

Der er følelser med i det, du bruger penge på i dag. Derfor kan det blive dyrt at købe ind uden at holde dig til din indkøbsseddel.

Krebsen

Forhast dig ikke, for der er ingen, der lægger pres på dig, og derfor er det vigtigt, at tingene føles rigtige, og at du giver dig tid til at mærke efter.

Løven

Du har en god mavefornemmelse for, at du er på rette vej, og at de tiltag du har taget for at få mere gang i hjulene, også ser ud til at virke.

Jomfruen

Et samarbejde føles helt rigtig, og her tør du godt læne dig op af en person, der viser vejen frem. Imens kan du få nogle detaljer på plads.

Vægten

Du lægger en særlig energi i dit arbejde, og det kan være et udvidet følelsesmæssigt engagement, der styrkes af dem, du arbejder sammen med.

Skorpionen

Tiden er ved at være moden til, at du kan lufte nogle meninger, der hober sig op i dig. Forvent dog ikke, at du møder opbakning over en bred kam.  

Skytten

Du drømmer om nyinvesteringer af den helt store slags, og derfor er det ekstra vigtigt at foretage en research, så du får fuld valuta for dine penge.   

Stenbukken

Der er én, der sender dig søde tanker, og hvis du gør dig umage, kan du næsten fornemme det. Hvis ikke, vil der sikkert blive sat ord på.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vandmanden

Det er tilladt at spille på din charme, der udmærker sig særlig positivt lige nu. Det gør det lettere at tage kontakt til andre og du formulerer dig fint.

Fisken

Du kan ikke både holde dig i baggrunden og sætte din dagsorden igennem. Gør det, der er nødvendigt for at følge dine ønsker og drømme.