https://imgix.femina.dk/media/article/shutterstock_1498607120.png
Horoskoper

Her er dagens horoskop for tirsdag 9. februar

3. december 2017
af Astrolog Brian Teglgaard
Foto: Shutterstock
Find dit stjernetegn her i dagens horoskop, og se, hvordan dagen i dag bliver.

Horoskop for 9. februar 2021

Din uge står skrevet i stjernerne. Læs dit horoskop for ugen her!

Vædderen

Din koncentration er skærpet omkring arbejdsforhold, hvor det er tid til at få lukket en sag. Du har nået et mål og kan sætte et nyt.

Tyren

Ønsker du dig et overblik, må du bevare roen, men til gengæld kan der dukke oplysninger op, der gør dig urolig. Afstem dine handlinger derefter.

Tvillingen

Du bruger tid på at kigge dig tilbage og søge efter viden, du kan bruge i din aktuelle situation. Spørgsmålet er bare, om situationen er for ekstrem til, at du finder noget.

Krebsen

Du står med gode kort på hånden, når det gælder om at få et budskab ud til en større gruppe. Nogle vil nok synes, at du har lige lovlig store armbevægelser.

Løven

Du kan være lidt dominerende overfor dem, du går i dialog med. Husk på, at en samtale også handler om at lytte til de synspunkter, andre bringer på banen.

Jomfruen

Du kan føle dig nede på energi, og det er helt normalt i en periode, hvor din planet går baglæns. Træk stikket og sørg for at få koblet så meget af, som det er muligt.

Vægten

Beskeder og informationer flyder hurtigt, og det gælder om at holde ørerne stive, hvis du ikke vil misse noget, der kunne være vigtigt. Ellers må du spørge.

Skorpionen

Du holder dig til de saglige argumenter, hvis du skal blande dig i andres debat. Men du er måske heller ikke så fremsynet som flertallet.

Skytten

Der kan herske en del forvirring omkring dig, og det er ikke alle nyheder, du skal tage for gode varer. Hold fast i din naturlige skepsis.

Stenbukken

Du har en god føling med det, der sker omkring dig, også selv om andre kan virke lidt stressede på dig. Med dit kølige overblik ser du muligheder.

Vandmanden

Udefra kan det synes som noget af en præstation, at du er i stand til at bevare roen til trods for, at du befinder dig midt i begivenhedernes centrum.

Fisken

Dagen er god til at få konkretiseret nogle af dine tanker. Det betyder også, at du ikke skal bekymre dig om forhold, der ikke har hold i virkeligheden.

Læs også