HOROSKOP

Her er dagens horoskop for mandag den 22. februar

af Astrolog Brian Teglgaard 1. januar 2021
Illustration: Gry Futtrup Rasmussen
Find dit stjernetegn her i dagens horoskop, og se, hvordan dagen i dag bliver.

Vædderen

Koncentrationen nærmest lyser ud af dig, men der er en fare for, at du bliver for ufleksibel og ikke tager højde for nye oplysninger eller andres input.

Tyren

Du drives af en sag eller en tanke, du brænder for, og det kan have optaget dig igennem længere tid. Nu kan du så småt komme videre.  

Tvillingen

Det kan knibe lidt med at komme i gang og føles som om, at både hoved og tanker står lidt stille. Du ved, at du hurtigt kommer i omdrejninger igen.

 

Krebsen

Stol blot på din følelse af velvære og overblik, det giver dig et overskud, som du kan bruge til at lede og fordele opgaver blandt andre.

Løven

Du kan lade andre om at indtage scenen og få opmærksomheden nu hvor du har det helt fint med en mere tilbagetrukket rolle. Nyd den ro, du skaber dig.

Jomfruen

Din planet står helt stille, og det kan føles som om, at du ikke rykker dig ud af flækken. Det er det, der sker, inden du igen kommer op i omdrejninger.  

Vægten

Nu kan du genoptage et studie eller en interesse, som du har holdt en mindre pause fra. Du glæder dig til at afprøve noget af din nyerhvervet viden. 

Skorpionen

Allerede her fra ugens start er du opmærksom på, at en særlig præstation er på spil. Er du afhængig af andre, kan du begynde du din forberedelse nu.

Skytten

Du både tænker og handler så hurtigt, at du ikke kan forvente, at andre skal kunne følge dig. Det kan være fornuftigt at gentage dig selv.  

Stenbukken

Du kan have det lidt svært med de sociale begrænsninger, der hersker lige nu, hvor det især kan mærkes på det helt personlige plan.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vandmanden

Har du kunne mærke, at misforståelser og misinformation har floreret, så bliver det bedre nu. Indenfor de næste par dage hersker der klar tale igen.

Fisken

En af dagens opgaver kan være at tage dig af børn, også selv om det kun er kortvarigt. Du er til gengæld fuld fortrolig med dem, du har med at gøre.